۷ علت دانه های قرمز روی پوست بدون خارش

 در این مقاله برخی از شایع ترین علل دانه های قرمز روی پوست بدون خارش، به صورت دقیق مورد بررسی قرار میگیرد. انواع لکه های قرمز بدون خارش ممکن است بسیار متفاوت تر از بثورات “طبیعی” پوست باشند و به دلایلی مشابه با انواع لکه های قرمز روی پوست با خارش ایجاد شوند.

خوانندگان عزیز! در این مقاله نام بیماری های متعددی به کار رفته است که پیشتر در همین سایت به صورت مفصل به علل و درمان آن ها پرداخته شده است. لذا خواهشمند است حتما بر روی لینک های داخل مقاله کلیک کنید تا به صورت دقیق از این بیماری ها آگاه شوید.

 پوست ما مستعد ابتلا به بثورات، لکه ها و برآمدگی های مختلف است.  بیشتر اوقات ، این لکه های قرمز روی پوست بی آزار بوده و خود به خود از بین می روند. با این حال، یافتن علل مشترک ایجاد کننده موارد شایع مشابه بسیار مفید است زیرا  می‌توان هنگام ظهور به درستی از آن‌ها مراقبت کنیم.

آیا راش های پوستی نشانه کرونا است؟

مشاهدات اولیه در زمینه کرونا، راش های پوستی و ضایعات داخل دهان را به عنوان یکی از علائم احتمالی کووید-19 مطرح کردند اما دانشمندان باور داشتند که برای اثبات این ادعا، نیاز به تحقیقات بیشتری است.

در ماه می 2020، دانشمندان کل دنیا مقاله ای را منتشر کردند که در آن از مشاهده بیماران کرونایی با جوش های قرمز همراه با خارش و راش های صورتی یا قرمز شبیه به سرخک خبر داند. به همین ترتیب در مطالعه دیگر بیان شد که 21 بیمار مبتلا به کرونا در اسپانیا با علائم راش های قرمز پوستی مشاهده شدند و 29% از بیماران دارای التهابات و ضایعات دهانی بودند که این ضایعات دهانی حدوداً 12 روز پس از مشاهده علائم کرونا در فرد دیده می شد.

با وجود اینکه دانشمندان هر روزه مشاهداتی از بیماران کرونایی دارای راش های پوستی دارند اما به دلیل محدودیت نمونه های تحت مطالعه و عدم وجود گروه نظارتی، نظر قطعی درباره اینکه آیا این راش ها یکی از علائم کرونا هستند یا خیر ممکن نیست و هنوز چالش های زیادی بر سر این موضوع وجود دارد، هر چند بسیاری از دانشمندان نظر قطعی بر این امر دارند و معتقدند علائم پوستی نوعی حساسیت به داروهای مصرفی بیماران کرونا نیست. پوست پدیا در مطلب علائم پوستی کرونا به طور مفصل به این موضوع پرداخته است.

درمان پوست مرغی

 پسوریازیس، علت دانه های قرمز روی پوست سر

 پسوریازیس نوعی بیماری خود ایمنی پوست است که منجر به ایجاد پلاک‌های قرمز و پوسته دار می گردد. این ضایعات اغلب روی آرنج و زانوها دیده می‌شوند اما پسوریازیس در هر جایی از بدن از جمله پوست سر، کمر، ناخن‌ها و حتی دستگاه تناسلی ممکن است ظاهر شود. “

پسوریازیس یک بیماری ژنتیکی، خود ایمنی ، التهابی است که در آن سلول‌های پوست شما به سرعت تقسیم می‌شوند اما به اندازه کافی سریع نمی‌ریزند.  به همین دلیل پلاک های ملتهب به همراه پوسته ایجاد می‌شوند.

 پسوریازیس اغلب با آرتریت پسوریاتیک، سندرم متابولیک، افزایش تری گلیسیرید، افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و چاقی همراه است. بنابراین چیزی نیست که بخواهید آن را نادیده بگیرید.

جوش های قرمز روی ساق پا و دست: کراتوز پیلاریس

 آیا متوجه دانه های قرمز روی ساق پا و برآمدگی‌های خشن بر روی بازوها ، پاها یا گونه های خود شده اید؟  این ضایعات در اثر احتباس کراتین در دهانه های فولیکول های مو ایجاد می شوند و در اثر  تماس با هوای خشک تشدید می یابند.

 گرچه بیماری با افزایش سن بهبود می یابد، اما می توان با استفاده از مرطوب کننده ها و لایه بردارهای موضعی از جمله هیدروکسی اسیدهای آلفا و بتا مانند سالیسیلیک ، لاکتیک یا گلیکولیک آن را کنترل نمود. اگر این ها نیز کمکی نکردند، از متخصص پوست خود بخواهید که تجویز رتینوئید را امتحان کند. همچنین برای درمان جای جوش نیز روش های مختلفی نظیر لیزر، لایه برداری پوست، میکرونیدلینگ و … وجود دارد که می توان با مشورت پزشک از آن ها استفاده کرد.

درمان کراتوز پیلاریس

 آنژیوما گیلاسی

 این برجستگی های گیلاس مانند قرمز که متداولا روی پوست می‌بینید، از تجمع  گروهی از رگ های خونی متسع تشکیل شده اند.  ما هنوز درباره ی علت پدید آمدن این ضایعات مطمئن نیستیم ، اما در اکثر مردم تا  سن 30 سالگی کم کم به وجود می آیند. خطرناک نیستند، به طور کلی خارش یا درد نداشته و معمولاً خونریزی نمی کنند. نیازی به درمان ندارند ، اما می توان با لیزر یا اصلاح آن ها را ازبین برد.

آنژیوما گیلاسی

اگزما چیست؟

اصولاً بسیاری از بیماری های پوستی با اگزما اشتباه گرفته می شوند اما ما در مقاله زیر کاملاً به تشخیص و درمان اگزما پرداخته ایم. برای اطلاع بیشتر کلیک کنید:

درمان اگزما

فولیکولیت

 این برجستگی های کوچک قرمز که در قسمت های پشت بدن، قفسه سینه، شانه ها و باسن وجود دارند، در اثر التهاب و تحریک فولیکول های مو ایجاد شده و گاهی مرتبط با وجود باکتری و قارچ های روی پوست می باشند. او تعویض فوری لباس های عرق کرده بعد از تمرین ورزشی ، استفاده از دستمال مرطوب حاوی اسید سالیسیلیک و استفاده از مواد ضد باکتری و ضد قارچ هنگام استحمام ، و حتی گاها استفاده از یک محلول ضد باکتری موضعی را تجویز‌می‌کند.

بیماری فولیکولیت

 مویرگ های پاره شده

 لکه های قرمزی که روی صورت ظاهر می شوند ، غالباً در اثر پاره شدن مویرگ های ریز زیر سطح پوست ایجاد می شوند.به گفته وی، برخی از شایع ترین دلایلی که باعث پاره شدن رگ های خونی می شوند شامل تغییرات هورمون ها ، آسیب ناشی از آفتاب و بیماری های پوستی همانند روزاسه می‌باشد.

 خوشبختانه اگر این لکه های قرمز ناشی از تغییرات هورمونی باشند، به خودی خود از بین می روند. در صورت وجود آسیب ناشی از آفتاب یا یک بیماری پوستی مانند روزاسه، متخصص پوست و مو شما می تواند آن را معالجه کند.

نشانه های جوش های هورمونی در زنان چیست؟

 پیش دیابت

 یکی از دلایل قابل بررسی لکه های قرمز مشکوک توسط متخصص پوست، احتمال ابتلا به دیابت است. از آنجا که پیش دیابتی ها بیش تر از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به عفونت های پوستی هستند در نتیجه بیش تر دچار انواع بثورات پوستی می‌شوند. گرانولوم آنولار و گزانتوماتوز اروپتیو نمونه های شایع این بثورات هستند.

 محصولات آرایشی بهداشتی

به مواد موجود در لوازم آرایشی بهداشتی خود، به ویژه محصولات مراقبت از مو، دقت کنید.

 گرچه رنگ مو شایع ترین علت است، اما سایر محصولات مو  از جمله اسپری مو ، شامپو و نرم کننده ها نیز می توانند باعث قرمزی، خارش و التهاب پوست شوند.

اغلب این نوع از واکنش های پوستی در اثر  اسانس های موجود در این محصولات یا پروپیلن گلیکول ایجاد می شوند.

‎ فقط نرم کننده‌ها حاوی ماده ای به نام ایزوپروپیل میریستات هستند که در صورت عدم شستشوی مناسب پوست سر، می‌توانند منافذ را مسدود کرده و منجر به ایجاد آکنه شوند. آیا می‌خواهید بدانید که بهترین راه برای فهمیدن اینکه کدام یک از محصولات دلخواهتان عامل لکه‌های پوستتان است، چیست ؟ کافی است  برای جلوگیری از ایجاد لکه  چند هفته از مصرف این محصولات خودداری کنید.

عوارض رنگ مو

‎ همچنین سایر شرایط جدی می‌توانند به صورت بثورات ، لکه‌ها، یا برآمدگی‌های قرمز روی پوست ظاهر شوند هرچند که شایع نیستند، از جمله:

‎ سرطان پوست

‎ سرطان پوست ، از ملانوم گرفته تا سرطان سلول لایه بازال ، ممکن است به شکل لکه های قرمز ، پلاک های پوسته ریزی دهنده یا حتی خال قرمز روی پوست ظاهر شود. در صورت مشاهده هرگونه برآمدگی یا لکه ای روی بدن که شرایط زیر را دارد، حتماً با پزشک مشورت کنید که:

‎ با گذشت زمان از بین نمی رود

‎ · در حال تغییر یا بدتر شدن است

‎ · ناگهان ، بدون هیچ دلیل واضحی ظاهر می شود

‎ · مشکوک به نظر می رسد است و باعث نگرانی شما می شود.

‎ تشخیص زودرس سرطان پوست

‎ خطرناک ترین انواع ضایعات پوستی خال های سرطانی هستند.  خال های معمولی طبیعی هستند و هیچ خطری ندارند.  اما همیشه ریسک این را دارند که : اگر رنگ ، اندازه یا فرم آن تغییر کند می تواند به سرطان خطرناک پوست تغییر یابد.  اگر مطمئن نیستید ، حتماً این خال  را بررسی کنید.  1.3 میلیون نفر در سطح جهان به این سرویس اعتماد دارند و به آنها در نظارت بر سلامتی پوستشان در خانه کمک می کند.  این سرویس در حال حاضر بیش از 27000 سرطان پوست را تشخیص داده و به نجات جان افراد بزرگسال و کودک کمک کرده است.

3.5/5 - (2 امتیاز)

پوست پدیا مرجع تخصصی مشاوره پوست و مو

زیر نظر دکتر گیتا مجید زاده

‎‎۰۲۱۲۶۸۰۶۵۹۵

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما سریعترین زمان از طریق ایمیل و SMS به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل یا SMSبرای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر امین شنبه ۲۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 6 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    تعدادی لکه های قرمز در بالا تنه(با توجه به عکس روی دست و دنده ) البته مشابه دستم کنار پیشانیم هست ولی چون خیلی ریز هست نمیشه عکس گرفت،،و اینکه یبار هم روی دستم زد و بعد خود به خود رفت ولی مورد روی دنده چندین ساله ثابت هست بصورت پراکنده که بعضی از آنها بسیار ریز است از ۶ سال پیش بوده و الان تعدا آنها بصورت پراکنده بیشتر شده ،، لطف میکنید بگید این لکه ها در اثر چی بوجود اومده و چه موردی هست و خطرناک است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر 

      ین برجستگی های گیلاس مانند قرمز که متداولا روی پوست می‌بینید، از تجمع  گروهی از رگ های خونی متسع تشکیل شده اند.  ما هنوز درباره ی علت پدید آمدن این ضایعات مطمئن نیستیم ، اما در اکثر مردم تا  سن 30 سالگی کم کم به وجود می آیند. خطرناک نیستند، به طور کلی خارش یا درد نداشته و معمولاً خونریزی نمی کنند. نیازی به درمان ندارند ، اما می توان با لیزر یا اصلاح آن ها را ازبین برد.

      ین برجستگی های کوچک قرمز که در قسمت های پشت بدن، قفسه سینه، شانه ها و باسن وجود دارند، در اثر التهاب و تحریک فولیکول های مو ایجاد شده و گاهی مرتبط با وجود باکتری و قارچ های روی پوست می باشند. او تعویض فوری لباس های عرق کرده بعد از تمرین ورزشی ، استفاده از دستمال مرطوب حاوی اسید سالیسیلیک و استفاده از مواد ضد باکتری و ضد قارچ هنگام استحمام ، و حتی گاها استفاده از یک محلول ضد باکتری موضعی را تجویز‌می‌کند.

      خوشبختانه اگر این لکه های قرمز ناشی از تغییرات هورمونی باشند، به خودی خود از بین می روند. در صورت وجود آسیب ناشی از آفتاب یا یک بیماری پوستی مانند روزاسه، متخصص پوست و مو شما می تواند آن را معالجه کند.

    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۶ آذر ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر 

      ین برجستگی های گیلاس مانند قرمز که متداولا روی پوست می‌بینید، از تجمع  گروهی از رگ های خونی متسع تشکیل شده اند.  ما هنوز درباره ی علت پدید آمدن این ضایعات مطمئن نیستیم ، اما در اکثر مردم تا  سن 30 سالگی کم کم به وجود می آیند. خطرناک نیستند، به طور کلی خارش یا درد نداشته و معمولاً خونریزی نمی کنند. نیازی به درمان ندارند ، اما می توان با لیزر یا اصلاح آن ها را ازبین برد.

      ین برجستگی های کوچک قرمز که در قسمت های پشت بدن، قفسه سینه، شانه ها و باسن وجود دارند، در اثر التهاب و تحریک فولیکول های مو ایجاد شده و گاهی مرتبط با وجود باکتری و قارچ های روی پوست می باشند. او تعویض فوری لباس های عرق کرده بعد از تمرین ورزشی ، استفاده از دستمال مرطوب حاوی اسید سالیسیلیک و استفاده از مواد ضد باکتری و ضد قارچ هنگام استحمام ، و حتی گاها استفاده از یک محلول ضد باکتری موضعی را تجویز‌می‌کند.

      خوشبختانه اگر این لکه های قرمز ناشی از تغییرات هورمونی باشند، به خودی خود از بین می روند. در صورت وجود آسیب ناشی از آفتاب یا یک بیماری پوستی مانند روزاسه، متخصص پوست و مو شما می تواند آن را معالجه کند.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مرمر یکشنبه ۲ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 1 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.هر از مدتی یکبار لکه های قرمز رنگی رو نقاطی از بدنم ظاهر میشن که اصلا خارش ندارن بیشتر در ناحیه ران و شکم که وقتی روی ان ناخن میکشم یک پوست از روی اون لک ها جدا میشه و خود بخود هم بعد از چند روز محو میشن علت و درمان این لک ها چی میتونه باشه
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادین احتمال حساسیت پوستی بسیار زیاد هست لطفا موارد زیر رو رعایت کنید و در صورت تشدید مجدد حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید 

      • پرهیز کردن از حمام یا دوش گرفتن با استفاده از آب داغ
      • استعمال آلوئه ورا به پوست صدمه دیده به منظور کم شدن ورم و بهبودی درد
      • پوشیدن لباس گشاد و راحت با تهویه خوب
      • به کار بردن صابون ها، شوینده ها و شامپو بدن های ملایم و بدون بو
      • خشک و پاکیزه نگه داشتن پوست صدمه دیده
      • خودداری از مالیدن یا خاراندن بثورات پوستی
      • به کار بردن مرطوب کننده ها به منظور آبرسانی به پوست خشک و پوسته شده
      • استفاده کردن از کمپرس سرد به منظور بهبودی درد و تورم

      درمان خارش پوست با توجه به علت بروز آن در نظر گرفته می شود. اگر درمان های خانگی کمکی به بهبود خارش نکنند، دارو و یا سایر روش های درمانی از سوی پزشک تجویز خواهد شد:

      • کرم ها و پمادهای کورتونی: اگر پوست دچار خارش و قرمزی شود، استعمال پماد و کرم در ناحیه درگیر درمان مناسبی خواهد بود. مرطوب نگه داشتن پوست به جذب بهتر دارو کمک خواهد کرد.
      • داروهای خوراکی: مهارکننده های انتخابی سروتونین می توانند به درمان انواعی از خارش های مزمن کمک کنند.
      • نور درمانی: نور درمانی به این صورت است که بیمار در معرض نور مخصوصی قرار خواهد گرفت.
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادین احتمال حساسیت پوستی بسیار زیاد هست لطفا موارد زیر رو رعایت کنید و در صورت تشدید مجدد حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید 

      • پرهیز کردن از حمام یا دوش گرفتن با استفاده از آب داغ
      • استعمال آلوئه ورا به پوست صدمه دیده به منظور کم شدن ورم و بهبودی درد
      • پوشیدن لباس گشاد و راحت با تهویه خوب
      • به کار بردن صابون ها، شوینده ها و شامپو بدن های ملایم و بدون بو
      • خشک و پاکیزه نگه داشتن پوست صدمه دیده
      • خودداری از مالیدن یا خاراندن بثورات پوستی
      • به کار بردن مرطوب کننده ها به منظور آبرسانی به پوست خشک و پوسته شده
      • استفاده کردن از کمپرس سرد به منظور بهبودی درد و تورم

      درمان خارش پوست با توجه به علت بروز آن در نظر گرفته می شود. اگر درمان های خانگی کمکی به بهبود خارش نکنند، دارو و یا سایر روش های درمانی از سوی پزشک تجویز خواهد شد:

      • کرم ها و پمادهای کورتونی: اگر پوست دچار خارش و قرمزی شود، استعمال پماد و کرم در ناحیه درگیر درمان مناسبی خواهد بود. مرطوب نگه داشتن پوست به جذب بهتر دارو کمک خواهد کرد.
      • داروهای خوراکی: مهارکننده های انتخابی سروتونین می توانند به درمان انواعی از خارش های مزمن کمک کنند.
      • نور درمانی: نور درمانی به این صورت است که بیمار در معرض نور مخصوصی قرار خواهد گرفت.
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادین احتمال حساسیت پوستی بسیار زیاد هست لطفا موارد زیر رو رعایت کنید و در صورت تشدید مجدد حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید 

      • پرهیز کردن از حمام یا دوش گرفتن با استفاده از آب داغ
      • استعمال آلوئه ورا به پوست صدمه دیده به منظور کم شدن ورم و بهبودی درد
      • پوشیدن لباس گشاد و راحت با تهویه خوب
      • به کار بردن صابون ها، شوینده ها و شامپو بدن های ملایم و بدون بو
      • خشک و پاکیزه نگه داشتن پوست صدمه دیده
      • خودداری از مالیدن یا خاراندن بثورات پوستی
      • به کار بردن مرطوب کننده ها به منظور آبرسانی به پوست خشک و پوسته شده
      • استفاده کردن از کمپرس سرد به منظور بهبودی درد و تورم

      درمان خارش پوست با توجه به علت بروز آن در نظر گرفته می شود. اگر درمان های خانگی کمکی به بهبود خارش نکنند، دارو و یا سایر روش های درمانی از سوی پزشک تجویز خواهد شد:

      • کرم ها و پمادهای کورتونی: اگر پوست دچار خارش و قرمزی شود، استعمال پماد و کرم در ناحیه درگیر درمان مناسبی خواهد بود. مرطوب نگه داشتن پوست به جذب بهتر دارو کمک خواهد کرد.
      • داروهای خوراکی: مهارکننده های انتخابی سروتونین می توانند به درمان انواعی از خارش های مزمن کمک کنند.
      • نور درمانی: نور درمانی به این صورت است که بیمار در معرض نور مخصوصی قرار خواهد گرفت.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۲۳ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 158 مشاهده پرسش
    سلام سه روز است ک روی پوست بدنم ،قسمت کمر،شانه،شکم و سینه جوشهای ریز بدون خارش ،پیدا شده،قبل از این علائم،لیزر کل بدن و طب سوزنی برای کمر انجام دادم،چند روز هم در معرض هوای گرم خانه یکی از بستگان بودم،لطف کنید راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۳ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر عزیزم عکس های ارسالی به هیچ عنوان واضح نیست در صورت تمایل لطفا به صورت حضوری تشریف بیارین به احتمال زیاد به دلیل انجام طب سوزنی پوستتون دچار واکنش شده
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۳ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      شما میتون همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو برراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۳ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر منصوره دوشنبه ۴ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    روی دو قسمت از پوست شکم و پهلوی سمت راستم چنتا دونه قرمز زده که فقط کمی خارش داره.دکتر رفتم معاینه کردن گفتن زوناس اما من هیچ دردی ندارم و این دونه ها از روز دوشنبه روی پوستم به وجود اومدن،تقریبا ۵۱ روزه که زایمان کردم و به من قرص والاسیکلوویر دادن برای درمان زونا
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۴ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین این مورد مشکوک به زونا هست اما نمیشه با عکس نظر قطعی داد باید حتما به صورت حضوری تشریف بیارین و ویزیت بشین و در صورت تشخیص پزشک متخصص براتون دوره درمان دارویی شروع بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۴ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند 02126806595
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Saloomeh دوشنبه ۲۷ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 139 مشاهده پرسش
    دخترم مدت یک هفته اس دست و پاهاش دونه های قرمز زده.. ۲/۵ سالشه هیچ تغییری تو برنامه غذاییش هم نداشته
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۲۷ دی ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکس هایی که فرستادین احتمال اگزما یا حساسیت پوستی بسیار زیاد هست لیف نکشید و بدون مشورت پزشک از هیچ دارویی ااستفاده نکنید و در اسرع وقت جهت ویزیت حضوری تشریف بیارین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۲۷ دی ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند .02126806595
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رزیتا دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،من تاحالا روی ساق و روی پام جوش نزده بود،تقریبا یک سال پیش بعد از انجام سه جلسه لیزر( بعد دیگه ادامه ندادم جلسات لیزر رو) حدود یک ماه بعدش روی هردو ساق پام حدود ۵/۶ تا دونه قرمز زده بود که کم کم رنگشون کمرنگ شد
    اما الان دوباره تقریبا دو ماهه که هم مقدار دونه های قرمز بیشتر شده و هم بعضیاشون سرشون بنظر میاد سفیده و چرکیه
    علتش چی میتونه باشه؟چیکار کنم که خوب بشن؟🥺
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین باید خدمتتون عرض کنم که احتمال حساسیت پوستی یا قارچ پوستی بسیار زیاد هست لیف نکشید و در اسرع وقت برای ویزیت حضوری تشریف بیارین این مورد باید حتما به صورت حضوری بررسی بشه عزیزم
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون ارسال کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Sh29 دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 140 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،روی شونم یه دونه خیلی ریز قرمز ک یخرده برجسته هست ظاهر شد و بعد از چند ماه یه دونه ریز قرمز رنگ مثل همون بدون خارش روی گردنم ظاهر شد ک میخواستم راهنماییم کنین ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر ع این مورد مشکوک به درماتیت سبوره هست که باید حتما از نزدیک بررسی بشه و در صورت تشخیص پزشک دوره درمان دارویی شروع بشه براتون
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عموم تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۱۳ دی ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر زهره سه شنبه ۱۶ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 139 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، من خانمی هستم 31ساله حدودا ده سال پیش یک خال که روی صورتم بود را با نخ بستم و خال افتاد ولی الان بعد از چند سال دوباره خال دراومده میخواستم ببینم آیا با لیزر برداشته میشه یا نه و اینکه چهار خال متوسط دیگه هم دارم ایا اونا هم حتما باید برداشته بشه یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۶ آذر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر معمولا برای ازبین بردن خال دو روش پیشنهاد میشود روش اول برداشت خال با جراحی هست که باید تشریف بیارین دکتر بررسی کنند و در صورت کاندید بودن براتون انجام میشه روش بعدی کرایو هست یا همون فریز کردن که در ویزیت حضوری نوع خال بررسی میشود و روش مورد نیاز بهتون گفته میشه عزیزم
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۶ آذر ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونید همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت براتون ازرسال بشه
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۶ آذر ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فیضی شنبه ۲۲ آبان ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 128 مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشید.
    پای سمت راست پسرم ( 4.5 ساله) بالای مچ پا دون دون قرمز شده، بدون خارش به خاطر چیه و چی کار باید بکنم؟!
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۲ آبان ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر احتمال اگزمای پوستی بسیار زیاد هست لیف نکشید و در اسرع وقت تشریف بیارین ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۲ آبان ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رومبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۲ آبان ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پروانه پنجشنبه ۶ آبان ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام من مدت یکی دوسال هست که روی تمام قسمتهای صورتم بجز بینی قرمزی های صاف و ریز دونه دونه منتشر دارم دکتر داروساز هستم و کارها و نمادهای مختلف استفاده کردم کورتون کالاندولا آرنیکا شاه بلوط هندی بابونه و.....اما هیچ تاثیری نداشته و آنتی هیستامینهای خوراکی هم موثر نیست
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده پنجشنبه ۶ آبان ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در اسرع وقت برای ویزیت حضوری تشریف بیارین حتما این مورد باید از نزدیک بررسی بشه عزیزم احتمال اگزمای پوستی بسیار زیاد هست لیف نکشید و در اولین فرصت برای شروع درمان تشریف بیارین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده پنجشنبه ۶ آبان ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده پنجشنبه ۶ آبان ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر