لیزر موهای زائد در حالت کلی امن و بدون خطر است!
اگر دیگر از راه های سنتی و همیشگی حذف موهای زائد بدن خود نظیر شیو کردن خسته شده اید، ممکن است به روش هایی دائمی تر نظیر لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی علاقه مند شده باشید. این روش توسط متخصصین پوست و یا افرادی که به صورت تخصصی برای آن آموزش دیده اند انجام می شود. لیزر کردن مو ها باعث جلوگیری از رشد مو از ریشه میشود و میتواند اثر بخش و کارآمد باشد. برای اکثر افراد، لیزر موهای زائد روشی امن به شمار می رود. همچنین عوارض لیزر بیکینی خیلی ناچیز است و عوارض جانبی طولانی مدت و خطرناکی نخواهد داشت.
با این حال صحبتها و بحث پیرامون عوارض لیزر بیکینی برای دخترها ادامه دارد. با این که پس از انجام این پروسه بروز عوارض جانبی موقت و کوچک کاملا طبیعی است، پدیدار شدن دیگر عوارض جانبی و خطرات بسیار نادر است. گذشته از این موارد، هر گونه ادعای مبنی بر ارتباط لیزر کردن با مشکلات و عوارض خطرناک کاملا بی اساس هستند.
در ادامه هر آنچه که در این زمینه باید بدانید را با هم بررسی خواهیم کرد.
عوارض لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
افراد مختلفی ممکن است شما را از عوارض لیزر موهای زائد بیکینی بترسانند اما چنین چیزی واقعیت ندارد. در روش لیزر کردن موهای زائد ناحیه تناسلی از اشعه لیزرهای کوچک و با حرارت بالایی استفاده می گردد. ممکن است این لیزرها منجر به بروز عوارض جانبی موقت و کوچکی پس از انجام پروسه حذف موها شوند. تحریک و سوزش پوست و تغییر رنگ دانهها از جمله موارد بسیار شایع در بین مراجعه کنندگان به شمار می روند. در ادامه مهمترین عوارض لیزر موهای بیکینی را بررسی خواهیم کرد:
– قرمز شدن و سوزش پوست
شایعترین عوارض لیزر موهای زائد بیکینی قرمزی و سوزش است. لیزر کردن موهای زائد می تواند منجر به سوزش موقت پوست شود. همچنین ممکن است متوجه قرمزی و ورم بسیار کم در نواحی مورد نظر شوید. با این حال تمامی این عوارض جانبی کوچک و کم هستند. تمامی این عوارض جانبی را معمولا در صورت انجام دیگر روش ها نظیر وکس کردن نیز ممکن است تجربه کنید.
متخصص زیبایی و پوست شما ممکن است یک بی حسی موضعی را قبل انجام لیزر مو ها قرار دهد تا اثرات جانبی به حداقل برسند.
تحریک و سوزش کلی بدن و نواحی مربوطه ممکن است پس از چند ساعت از بین بروند. به کمک بسته های یخ و سرد کردن این نواحی می توانید ورم و یا درد را کاهش دهید. اگر عوارض جانبی شما بیشتر از یک سوزش معمولی بود و یا با گذر زمان شدیدتر شد حتما با پزشک معالج خود تماس بگیرید.
– تغییرات در رنگدانهها از عوارض لیزر بیکینی
پس از انجام درمان لیزری مو های زائد ناحیه تناسلی ، ممکن است متوجه شوید که پوست شما کمی روشن تر و یا تیره تر شده باشد. اگر پوستی روشن دارید، احتمال تاریک تر شدن نواحی لیزر شده پس از انجام آن وجود دارد که از دیگر عوارض لیزر بیکینی برای دختران است.
نقطه مقابل این مورد نیز برای افرادی با رنگ پوست تیزه است که پس از انجام لیزر موهای زائد خود متوجه روشن تر شدن آن خواهند شد. با این حال همچون سوزش پوست، این تغییرات نیز کاملا موقت هستند و نیازی به نگرانی در مورد آن ها نیست.
به ندرت ممکن است لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی و دیگر نقاط بدن منجر به بروز عوارض جانبی شدید شود. استفاده از کیت های لیزر کردن مو های زائد در خانه می تواند ریسک بروز عوارض لیزر موهای زائد واژن را بالا ببرد و یا این که برای انجام لیز موهای ناحیه تناسلی به سراغ افراد آماتور و آموزش ندیده بروید.
– رشد افراطی مو در نواحی لیزر شده
گاهی اوقات از عوارض لیزر موهای بیکینی میتوان به رشد افراطی مو در برخی نواحی اشاره کرد.
– ایجاد تغییرات در بافت اصلی پوست
مضرات لیزر بیکینی برای کسانی که برنزه کردهاند بسیار بیشتر است. اگر اخیرا پوست خود را برنزه کرده باشید در ریسک بروز این مشکل قرار خواهید داشت.
– زخم شدن نواحی لیزر شده
این مورد از عوارض جانبی شدید لیزر مو های زائد ناحیه تناسلی در افرادی که خیلی زود بدنشان زخم می شود رایج است. همانطور که گفتیم مضرات لیزر بیکینی بیشتر برای کسانی است که خود از قبل مشکل پوستی و یا برنزه کردهاند.
– تاول و کبره بستن پوست
از عوارض لیزر موهای بیکینی تاول زدن است. این عوارض جانبی ممکن است در اثر قرار داشتن پوست در معرض آفتاب آن هم کمی پس از انجام لیزر موهای زائد بدن رخ دهند.
در مورد این عوارض جانبی حتما با پزشک معالج خود صحبت کنید. با این که موارد ذکر شده در بالا بسیار نادر هستند، اما خوب است که حتما در مورد آن ها آگاهی داشته باشید و سپس اقدام به لیزر کردن مو های زائد ناحیه تناسلی و یا دیگر نواحی بدن کنید. در صورت داشتن علائم هر کدام از این موارد خیلی زود با پزشک معالج خود تماس حاصل کنید.
توجه! به دلیل نامناسب بودن تصاویر و رعایت اصول اخلاقی، از قرار دادن عکس و فیلم لیزر ناحیه تناسلی معذوریم.
مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
بعد از لیزر کردن موهای زائد ناحیه بیکینی، حتما از کرم زینک برای جلوگیری از پوسته شدن و سوختن پوست ناحیه تحت لیزر استفاده کنید. همچنین سعی کنید تا بر طرف شدن التهاب پوست ناحیه مربوطه، از لباس های زیر نخی و آزاد استفاده کنید.
عوارض لیزر مو در بارداری
انجام لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی و دیگر نواحی بدن در حین حاملگی بانوان به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود. دلیل آن نیز این است که هنوز هیچ گونه تحقیق و پژوهشی نتوانسته است امنیت انجام لیزر موهای زائد در حین بارداری بانوان را به صورت علمی ثابت کند.
ممکن است بخواهید برای مو هایی که به صورت افراطی در حین حاملگی در آمده اند بدن خود را لیزر کنید. از جمله نواحی رایج که رشد مو در آن ها افراطی می شود می توان به سینه ها و شکم اشاره کرد. با این حال در اکثر موارد و کیس ها، این مو ها به خودی خود خواهند ریخت بنابراین نیازی به درمان دارویی و پزشکی نخواهید داشت و بهتر است تا انتهای دوران بارداری خود صبر کنید.
اگر باردار هستید و به دنبال لیزر کردن مو های زائد ناحیه تناسلی و دیگر نواحی هستید، به نظر ما بهتر است تا زمان به دنیا آمدن فرزند خود صبر کنید. حتی پزشک معالج معمولا به مراجعه کنندگان پیشنهاد می کند تا چند هفته پس از به دنیا آمدن نوزاد نیز صبر کنند تا پروسه لیزر کردن کاملا امن و بدون خطر باشد.
آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟
ارتباط داشتن لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی و دیگر نواحی بدن با بروز سرطان هنوز یک افسانه به شمار می رود.
طبق تحقیق سازمان مراقبت از پوست (SCF) از این پروسه درمانی گاهی اوقات برای درمان ضایعات پیش سرطانی نیز استفاده می شود.
از لیزر های مختلف برای درمان آسیب های مربوط به خورشید و چین و چروک ها استفاده می شود. لیزر های که معمولا برای از بین بردن مو های زائد بدن استفاده می شوند نیز دارایی حجم محدودی از اشعه های مختلف هستند. علاوه بر این فراموش نکنید که این میزان محدود فقط به ناحیه بیرونی پوست تابیده می شود. بنابراین خطری برای بروز سرطان شما را تهدید نمی کند.
عوارض لیزر موهای زائد و ناباروری
ارتباط لیزر کردن موهای زائد با ناباروری و عقیم شدن افراد نیز دیگر یک افسانه به حساب می آید. تنها سطح خروجی پوست مراجعه کننده ها تحت تابش لیزر قرار می گیرد بنابراین میزان محدود و کم اشعه لیزر نمی تواند ارگان های درونی بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد.
قیمت لیزر بیکینی
هزینه لیزر موهای زائد بیکینی و ناحیه تناسلی و باسن بسته به نوع دستگاه مورد استفاده تفاوت دارد. قیمت لیزر کامل بیکینی خانم ها با دستگاه جنتل مکس پرو هر جلسه 180 هزار تومان و قیمت لیزر موهای زائد خط بیکینی 72 هزار تومان (جلسه ای) می باشد. هزینه لیزر روی باسن در هر جلسه برای خانم ها نیز 216 هزار تومان می باشد.
هزینه لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی آقایان 400 هزار تومان و قیمت لیزر باسن مردان 300 هزار تومان می باشد.
هزینه لیزر موهای زائد زیر بغل برای خانم ها 78000 تومان در هر جلسه و برای آقایان 90000 تومان در هر جلسه می باشد.
لازم به ذکر است به دلیل نوسانات ارز و لزوم شارژ دستگاه های لیزر، این هزینه ها تقریبی بوده و همیشه در هنگام رزرو وقت لیزر، هزینه را از مرکز لیزر خود جویا شوید.
در صورت استفاده از تخفیف لیزر کل بدن ، مسلماً این هزینه برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود.
برای استفاده از
10% تخفیف لیزر موهای زائد
همین حالا تماس بگیرید!
مرکز لیزر موهای زائد دکتر گیتا مجید زاده
نتیجه گیری عوارض لیزر بیکینی برای دختر
در کل باید بگوییم که لیزر کردن مو های زائد ناحیه تناسلی و دیگر نواحی بدن برای افراد کاملا امن و تاثیر گذار به حساب می آید. اما بنا بر احتیاط بهتر است این پروسه درمانی را در نواحی نزدیک به چشم خود و یا در حین بارداری انجام ندهید. اگر هرگونه علائم نادر و خاص پس از درمان لیزری موهای زائد گریبان گیر شما شدند حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید.
علاوه بر این فراموش نکنید که در این پروسه خبری از ضمانت عدم رشد مو به صورت دائم نیست. ممکن است برای تاثیر بیشتر و طولانی به جلسات بیشتر در بازه های زمانی مختلف نیاز داشته باشید. در این زمینه نیز باید با پزشک یا متخصص پوست معالج خود صحبت کنید تا در مورد تمامی موارد به شما اطلاعات دهد.