عوارض لیزر موی زیر بغل و انواع روش های آن
در لیزر زیر بغل از پرتوهای قوی نور برای از بین بردن دائمی موهای زیربغل یا اثرات باقی مانده زخم ها (اسکار) استفاده میکند. درطی از بین بردن موها پالس های لیزر به فولیکول های مو وارد می شود، جایی که فولیکول ها را می سوزاند و از رشد موها جلوگیری می کند.
درمان لیزر برای همه افراد مناسب نیست. این درمان در افرادی با پوست های روشن بهترین عملکرد را دارد، و بعضی از درمان ها ممکن است برای رسیدن به نتایج دلخواه لازم باشند. وقتی از لیزر در زیر بغل استفاده می شود، کارشناسان باید از مراقبت های ویژه ای برای پیشگیری از عوارض لیزر موی زیر بغل محتمل استفاده کنند.
عوارض لیزر زیر بغل
1- تحریک پوست
تحریک پوست یکی از عوارض لیزر موی زیر بغل است. به دلیل گرما و نور ناشی از لیزر، ممکن است بعد از درمان روی پوست تحریک ایجاد شود. این مورد می تواند از یک قرمزی خفیف که چند ساعت بعد کاهش پیدا میکند تا ایجاد زخم پوستی باشد. این مورد باید یک عارضه ظاهری موقت باشد که باید خودبه خود طی چند روز محو گردد. برای پیشگیری از ایجاد تحریک بعد از درمان، آن ناحیه را خشک و پاکیزه نگه دارید اما از صابون ها و دئودورانت ها استفاده نکنید. تا زمانی که آن ناحیه تحریک دارد از تراشیدن مو های آن خودداری کنید.
2- تغییرات رنگ
لیزری که روی تنظیمات نادرست باشد می تواند باعث ایجاد تغییرات رنگی شود، به خصوص در افرادی که پوست تیره دارند. پوست می تواند روشن تر یا تیره تر شود، اما تغییرات معمولا گذرا هستند. تغییرات رنگ پوستی ممکن است چند هفته تا چند ماه باقی بمانند. اگر تغییر رنگ پوست رخ داد، از قرارگیری زیاد در معرض نور خورشید خودداری کنید، زیرا ممکن است مشکلتان بدتر شود.
3- باقی ماندن اثر زخم (اسکار)
یکی دیگر از عوارض از بین بردن موی زیر بغل با لیزر، باقی ماندن جای زخم است. این مورد معمولا به دلیل این است که تنظیمات بالاتر از مقدار لازم بوده است و این مورد بیشتر در افرادی که رنگ پوست تیره تری دارند رخ می دهد. وقتی این مورد رخ دهد، پوست به همراه فولیکول مو سوخته است. این مورد می تواند به شدت ناراحت کننده باشد، به خصوص در ناحیه زیر بغل. درمان های تسکینی برای بهبود ناراحتی لازم هستند، اما اول با پزشک متخصصتان تماس بگیرید.
4- تورم زیر بغل بعد از لیزر
یکی از مواردی که ممکن است بیماران پس از اولین جلسه لیزر زیر بغل مشاهده کنند، ورم زیر بغل است. ممکن است این مساله شما را بابت سرطان زا بودن لیزر نگران کند. اما باید بدانید این مساله به دلیل فشار وارد شده بر فولیکول های مو اتفاق می افتد و پس از 72 ساعت رفع می شود. در صورتی که تورم ناحیه زیر بغل پس از این مدت از بین نرفت با پزشک خود تماس بگیرید.
آیا لیزر باعث سرطان می شود؟
خوشبختانه خیر و متاسفانه این شایعه به قدری در بین اغلب مردم گسترش یافته است که برای از بین بردن آن، نیاز به اطلاع رسانی وسیع و گسترده است.
ما اینجا، در پوست پدیا، که زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو، دکتر نابت تاجمیر ریاحی اداره می شود و دکتر گیتا مجیدزاده، که سالیان متمادی یکی از بهترین مراکز لیزر موهای زائد در تهران را مدیریت می کند، به شما این اطمینان را می دهیم که سرطانزا بودن لیزر موهای زائد باوری کاملاً اشتباه است.
هیچ منبع علمی معتبری از جمله FDA، درباره عوارض لیزر موهای زائد از جمله سرطانزا بودن آن، هیچ مشاهده ای ارائه نداده است. از طرفی، نفوذ اشعه لیزر 3 تا 5 میلیمتر است و به اندام های داخلی بدن نمی رسد. این در حالی است که غدد سرطانی در عمق بیشتری از اندام های داخلی شکل می گیرند.
آیا لیزر موهای زیر بغل خطرناک است؟
خبر خوب این است که لیزر زیر بغل هیچ خطری ندارد و بر خلاف تصور عموم سرطانزا نیست. عوارضی هم که در بالا به آن ها اشاره شد، موقتی است و پس از چند روز از بین می رود. این اشعه به لایه های سطحی پوست اثر می کند و تنها فولیکول های مو را از بین می برد و نمی تواند به بافت زیرین پوست آسیبی برساند.
تنها موردی که باید رعایت کنید، عدم انجام لیزر موهای زائد در دوران بارداری و شیردهی است. زیرا هرچند هنوز منبع موثقی، خطرات لیزر در بارداری را تایید نکرده است اما برای اطمینان از سلامت جنین بهتر است احتیاط نموده و از انجام هرگونه عمل زیبایی خودداری نمایید.
بی خطر ترین لیزر را تجربه کنید
آنچه باید قبل از لیزر زیر بغل بدانید
1- قبل از هر اقدامی، با پزشک متخصص پوست و مو درباره نوع پوست و موی خود و نوع دستگاه لیزر مشورت کنید.
2- یک روز قبل از مراجعه به لیزر، حتما موهای ناحیه مورد نظر را با تیغ اصلاح کنید.
3- در هنگام مراجعه به مطب، از لباس های تنگ که به زیر بغلتان فشار وارد می کند استفاده نکنید تا پس از لیزر اذیت نشوید.
4- حتما از پمادهایی که پزشک شما تجویز می کند استفاده کنید.
انواع لیزر برای از بین بردن موی زیر بغل
از بین بردن موهای زائد با پروویو IPL
نوع دیگری از درمان پیشرفته کوترز برای از بین بردن موهای زائد با پروویو IPL است. این درمان پوست لیزری توسط FDA تایید شده است و به سرعت و بدون خطر با هدف گسترده ای از پوست عمل می کند. پروویو با ایجاد نور ویژه مخصوصی به درون پوست عمل می کند. نور توسط رنگ هایی که در مو وجود دارند جذب می شوند؛ چیزی که باعث بازداری رشد فولیکول های مو می شود. این انرژی نور قدرت درمان صدها فولیکول مو در یک زمان را دارد.
پروویو کوترز نیازی به بی حسی موضعی یا مسکن ندارد. با این حال، ممکن است بعضی از بیماران بخواهند که هنگام درمان در نواحی حساس مانند زیربغل، از بی حسی موضعی استفاده کنند. در هنگام درمان، ممکن است شما کمی احساس گزیدن یا نیشگون خفیف داشته باشید.
لیزر کردن موهای زائد با تکنولوژی LHE
یکی دیگر از گزینه های فوق العاده برای از بین بردن موهای زائد با لیزر، تکنولوژی LHE است. LHE انرژی گرما و نور را برای کاهش دائمی موها درحالی که مقدار بالایی ایمنی را دارا میباشد ترکیب کرده است، این مورد به خصوص برای افرادی که پوست تیره یا حساس دارند مناسب تر است.
تکنولوژی LHE از پرتوهای طیف گسترده نور که با گرما ترکیب شده است، برای افزایش دمای فولیکول های مو استفاده می کند. این باعث تخریب فولیکول های مو می شود. یک جلسه درمان با LHE نزدیک به 30 دقیقه زمان می برد. این درمان تقریبا بدون درد بوده و نیازی به استراحت بعد از آن نیست.
همچنین بخوانید: عوارض لیزر موهای زائد ناحیه بیکینی
قیمت لیزر زیر بغل
قیمت لیزر زیر بغل با توجه به نوع دستگاه و تعداد جلسات مورد نیاز متفاوت است. به طور کلی هزینه لیزر موهای زائد زیر بغل برای خانم ها 78000 تومان و برای آقایان 90000 تومان است. همچنین هزینه لیزر زیر بغل و بیکینی برای خانم ها 245000 تومان است.
برای استفاده از
10% تخفیف لیزر موهای زائد
همین حالا تماس بگیرید!
مرکز لیزر موهای زائد دکتر گیتا مجید زاده
مراقبت بعد از لیزر زیر بغل
لیزر زیر بغل اغلب عوارض خاصی ندارد به شرطی که چند مورد را رعایت کنید:
اول آنکه برای شستشوی محل درمان تا یک هفته از لیف های زبر استفاده نکنید.
دوم آنکه تا دو روز از دئورانت و مام زیر بغل استفاده نکنید.
سوم آنکه پس از لیزر زیر بغل، موهای زائد را توسط تیغ و … حذف نکنید.
فاصله جلسات لیزر زیر بغل
به طور کلی فاصله بین جلسات اول، دوم و سوم برای لیزر موهای زائد یک ماه و برای جلسات چهارم تا ششم دو ماه است. در صورت تشخیص پزشک، می تواند این فواصل کمتر یا بیشتر شود.