آیا اگزما درمان قطعی دارد؟

اگزما به جای اینکه یک مشکل سلامتی خاصی باشد، یک الگوی واکنشی پوست است که در تعدادی از بیماری ها ایجاد می شود. درمان قطعی اگزما تنها با حذف عامل حساسیت زا امکان پذیر است. 
  • اگزما تنها یک مشکل سلامتی نیست بلکه مشخصه ی الگوی واکنشی است که در تعداد زیادی از بیماری های پوستی مشاهده میشود.
  • درماتیت آتوپیک، یکی از علت های متداول اگزما است که در افراد دچار آسم و تب یونجه شایع است.
  • علائم اگزما شامل تاول های ریز (وزیکول) که میتوانند مرطوب و دارای ترشح باشند، که در نهایت پوسته ریزی می دهند و پلاک های ضخیم پوستی میباشد.
  • مهم است که علت های مختلف اگزما تمییز داده شوند، زیرا اغلب درمان موثر برای آن متفاوت است.
  • اگر اگزما در صورت قرارگیری پوست در معرض ماده ی خاصی ایجاد شود، دوری از آن ماده میتواند کمک کننده باشد.
  • نگه داری مرطوب و سالم پوست میتواند باعث پیشگیری از انواع خاصی از اگزما  شود.

اگزما چیست؟

اگزما به جای اینکه یک مشکل سلامتی خاصی باشد، یک الگوی واکنشی پوست است که در تعدادی از بیماری ها ایجاد می شود. در شروع،اگزما قرمز بوده، با تاول های برآمده ی کوچکی که در روی قرمزی آنها ترشحاتی وجود دارد و پلاک های برآمده هستند.

زمانی که تاول ها ترک می خورند، پوست تحت تاثیر دارای ترشح میشود. در اگزماهای قدیمی، اگزمای مزمن، تاول کمتر برآمده است و پوست ضخیم میشود، بالا می آید و پوسته پوسته میشود.اگزما معمولا در اغلب موارد خیلی خارش دارد.

علائم اگزما

علت اگزمای پوستی

حداقل 11 نوع بیماری پوستی وجود دارد که در آن اگزما ایجاد میشود. به منظور طراحی یک برنامه درمانی منطقی، مهم است که آن ها را تمییز داد. اغلب این کار آسان نیست.

۱. درماتیت آتوپیک

این بیماری زمینه‌ی ژنتیکی دارد و نوع متداول اگزما را ایجاد میکند. درماتیت آتوپیک تمایل دارد در سال های ابتدایی زندگی و در افرادی که مستعد حساسیت تنفسی هستند ایجاد شود، اما شاید زمینه ی حساسیتی (آلرژیک) نداشته باشد. به صورت مشخص راش ها در گونه ها، گردن، آرنج و زانو و مچ پا ایجاد میشوند.

۲. درماتیت تحریکی (ایریتانت)

این حالت زمانی اتفاق می افتد که پوست مکررا در معرض شوینده ها و یا مواد سمی قرار بگیرد.

۳. درماتیت حساسیتی تماسی

بعد از تماس مکرر با ماده ای خاص، که یک حساسیت زا (آلرژن) است، سیستم تشخیصی دستگاه ایمنی در محل تماس بعدی فعال شده و درماتیت ایجاد میشود. مثالی از آن میتواند حساست در اثر پیچک سمی باشد.

۴. درماتیت استازیس

به صورت شایع در پای متورم افرادی که گردش خون ضعیفی در وریدهای پایشان دارند اتفاق می افتد.

۵. عفونت قارچی

این حالت میتواند الگوی مشابه ای با بیشتر انواع دیگر اگزما ایجاد کند، اما قارچ میتواند با نمونه ای زیر میکروسکوپ یا رشد در محیط کشت مشخص شود.

۶. گال

در اثر عفونت با مایت خارش دهنده انسانی ایجاد میشوند و ممکن است راشی مشابه با دیگر انواع اگزما ایجاد کند.

۷. پومفولیکس (درماتیت دیس هیدروتیک)

این بیماری شایع اما کمتر شناخته شده است که به طور کلاسیک دست ها و گاهی پاها را تحت تاثیر قرار می دهد که، ایجاد راش های خارش داری است که از تاول های ریز روی سطح انگشت های دست یا پا یا کف دست و پا تشکیل شده اند.

۸. لیکن سیمپلکس مزمن

این بیماری پلاک های ضخیمی روی پوست ایجاد میکند که به صورت شایع روی ساق و گردن یافت میشوند.

۹. اگزمای نامولار

این لغت اختصاصی برای پلاک های سکه مانند پوسته ریزی دهنده استفاده میشود که اغلب در پای افراد مسن ایجاد میشود.   

۱۰. اگزمای پوست خشک (زروتیک)

در صورتی که خشکی پوست بیش از اندازه شود، پوست ترک می خورد و دچار ترشح میشود.

۱۱. درماتیت سبورئیک

بیماری درماتیت سبوره، راش هایی روی پوست سر، صورت، گوش ها و گاهی روی وسط سینه ی بزرگسالان ایجاد میکند. در نوزادان، میتواند راش ترشح دار و مرطوب در پشت گوش باشد که میتواند کاملا گسترده شده و تمام بدن را فرا بگیرد.

درمان قطعی اگزما

درمان اگزمای حاد در نوزادان و بزرگسالان، جایی که ترشح چشم گیر وجود دارد، نیازمند دوره های مکرر استفاده از محلول رقیق سرکه یا استفاده از آب شیر به صورت کمپرس و درپی آن اجازه ی تبخیر به آن است. این کار اغلب با قرار دادن قسمت آسیب دیده ی بدن در جلوی یک پنکه بعد از قرار دادن کمپرس انجام می‌شود.

وقتی از ترشحات حاد کاسته میشود، بعد از آن استفاده از استروئیدهای موضعی (مانند کرم تریامیسولون) میتوانند درمان موثری باشند. در بیماری های گسترده، ممکن است نیاز به استروئید های سیستمی باشد یا خوراکی ویا تزریقی استفاده میشوند.

درمان خانگی اگزما

اگزمای خفیف ممکن است به کمپرس آب ولرمی که بعد از آن در هوای اتاق تبخیر شود پاسخ دهد. اگزمای مزمن میتواند با شست و شو با آب و بعد از آن مصرف مرطوب کننده (کرم مرطوب کننده یا لوسیون) بهبود یابد. اگزمای خفیف میتواند با کرم بدون نسخه 1 درصد هیدروکورتیزون به صورت موثر درمان شود.

کرم بتامتازون برای درمان اگزما

بتامتازون به عنوان یک کورتیکواستروئید موضعی قوی شناخته شده است. از کورتیکواستروئیدهای موضعی به عنوان استروئیدهای موضعی نیز یاد می شود. از استروئیدهای موضعی علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی (نرم کننده ها) برای درمان بیماری های التهابی پوست مانند اگزما و درماتیت استفاده می شود. هنگامی که لکه های اگزما یا درماتیت زیاد می شود، از یک استروئید موضعی استفاده می شود.

بتامتازون با کاهش التهاب، خارش و قرمزی علائم مشکل پوستی را تسکین می دهد. بتامتازون یک درمان قطعی برای اگزما نیست، اما به تسکین علائم کمک می کند. دوره های کوتاه مدت بتامتازون نیز ممکن است برای درمان پسوریازیس در نواحی کوچک پوست مانند پسوریازیس پوست سر، کف پا یا کف دست تجویز شود.

درمان خانگی اگزمای دست

بهترین درمان برای اگزمای دست اجتناب از مواردی است که عامل ایجاد اگزما است.

آگاهی از اینکه چه عاملی باعث حساسیت دست شما شده و مراقبت از پوست دست در خانه و محل کار، می تواند شما را در برابر خارش پوست دست محافظت کند. یک برنامه روزانه برای بهداشت می تواند بهترین روش پیشگیری باشد.

اگر فکر می کنید عاملی در اطراف شما وجود دارد که می تواند باعث ایجاد حساسیت به بروز اگزما در دستان شما شود، دکتر متخصص پوست می تواند یک آزمایش برای شما تجویز کند که این عامل کشف شود.

برخی روش های خانگی برای کنترل اگزمای دست

  • دست خود را با آب ولرم (نه داغ) بشویید و از یک شوینده غیر معطر استفاده کنید.
  • دست ها را به آرامی خشک کنید و بلافاصله بعد از شستن دست ها ، از مرطوب کننده استفاده کنید.
  • بهترین مرطوب کننده ها آنهایی هستند که چربی بیشتری دارند (مانند کرم ها و پمادها). ترجیحاً نزدیک هر یک از سینک ها و روشویی های خانه یک مرطوب کننده بگذارید تا استفاده از آن پس از شستشوی دست را فراموش نکنید.
  • اگر از لحاظ بهداشتی، ضرورتی ندارد که حتماً از آب استفاده کنید، از روش های پاک کردن دست بدون آب استفاده کنید. بدین صورت که دست خود را به ماده شوینده آغشته کرده و سپس شوینده را از روی دست خود پاک کنید.
  • از استعمال تمیزکننده های بدون آب و آنتی باکتریال خودداری کنید. زیرا این مواد اغلب حاوی الکل و محلول هایی هستند که برای پوست دست شما مناسب نیستند.
  • از دستکش های نخی بخصوص در زمانی که کارهای روزمره خانه مانند تا کردن لباس ها و … را انجام می دهید استفاده کنید. هرگاه دستکش کثیف شد، آنها را با مواد شوینده بدون رنگ و بو بشویید.
  • اگر نوک انگشتان شما دچار اگزما نشده است، می توانید سر انگشت دستکش ها را ببرید تا بتوانید در هوای گرم راحت تر کار کنید.
  • هنگامی که مشغول کار با آب هستید از دستکش هایی که ترکیب نخ و وینیل هستند استفاده کنید. پس از پایان کار، دستکش های خود را شسته و بگذارید تا خشک شوند. اگر آب به داخل دستکش شما نفوذ کرد، سریعاً آن ها را خارج کرده، دست ها را خشک کرده و از یک دستکش جدید استفاده کنید.
  • اگر با مواد غذایی نظیر سیب زمینی، پیاز، فلفل، گوشت و میوه های اسیدی نظیر گوجه و مرکبات کار می کنید، از دستکش های یک بار مصرف استفاده کنید.
  • از کسی دیگر بخواهید که به موهای شما شامپو بزند یا در هنگام شامپو زدن به موهای خود از دستکش های ضد آب وینیل استفاده کنید. دور مچ خود کش بیاندازید تا از نفوذ آب به داخب دستکش جلوگیری کنید.
  • ظرف ها و لباس ها را با دست نشویید. اگر امکان استفاده از یک ماشین ظرفشویی یا لباسشویی را ندارید، این کار را زیر شیر آب و با استفاده از یک دستکش ساق بلند انجام داده و از نفوذ آب داغ به دست خود جلوگیری کنید.
  • پس از اینکه اگزمای شما از بین رفت، احتمالاً دکتر از شما می خواهد که از یک سری ژل های شیمیایی در طول شب استفاده کرده و روی آن دستکش بپوشید. استفاده مکرر از یک دستکش باعث می شود که ژل، جذب دستکش شده و هنگام پوشیدن دستکش، رطوبت در زیر دستکش جمع شود.

– آیا رژیم غذایی روی این بیماری موثر است؟

نقش رژیم غذایی در درماتیت آتوپیک بحث برانگیز است. شواهد قانع کننده ای وجود دارد که رژیم غذایی نقش چشم گیری در بسیار افرادی که دچار اگزما میشوند دارد، اما نوع اگزما اهمیتی ندارد.

– برای درمان اگزما به چه دکتری مراجعه کنیم؟

این بیماری اغلب توسط پزشک خانواده درمان میشود، اما از آن جایی که اگزما علت های بسیاری دارد، در صورتی که بهبودی حاصل نشود لازم است به یک متخصص مراجعه شود. بیشتر متخصص های پوست تشخیص و درمان تمام انواع اگزماها را انجام می دهند.

یک تشخیص دقیق نیازمند معاینه ی تمام سطح پوست و دقت کامل در پیشینه ی پزشکی است. برای پزشکان مهم است که بیماری های درمان پذیری که در اثر ارگانسیم های عفونی ایجاد میشوند را کنار بگذارند. گاهی اوقات، ممکن است نمونه ای از پوست (بیوپسی) برای تشخیص به آزمایشگاه فرستاده شود.

– پیشگیری از اگزما

درمان اگزما

استفاده ی موثر از کرم یا پمادهای مرطوب کننده میتوانند درمان موثری برای افراد بسیاری درجهت جلوگیری از انواع خاصی از اگزما میباشد.

– آیا اگزما واگیر دار است؟

اگزمایی که در اثر قارچ ها و گال ایجاد میشوند قابل انتقال به دیگران است. انواع دیگر اگزما واگیر دار نیست.

درمان دائمی اگزما

هر نوع اگزما نیازمند نوع خاصی از درمان است. آسان ترین اگزمایی برای درمان دائمی آن هایی هستند که در اثر قارچ ها یا گال ایجاد میشوند. اگزمای تماسی حساسیتی در صورتی درمان میشود که ماده ی حساسیت زا (آلرژن) شناخته شده و از تماس با آن پرهیز شود.

هرچند بسیاری از متخصصات بر این باورند که درمان دائمی برای اگزما وجود ندارد.

علائم اگزما

علائم اگزما

بیشتر بیمارانی که با اگزما تحت مراقبت توسط متخصص پوست قرار می گیرند، اگر تشخیص درست بدهد کاملا خوب می شوند. گاهی اوقات،اگزما میتواند با میکروارگانیسم هایی مانند استافیلوکوک یا ویروس هرپس سیمپلکس عفونی شود. این به دلیل آن است که عملکرد پوست که به عنوان مانع است در اثر التهاب آسیب می بیند. در این شرایط، عفونت میتواند مسری باشد و نیازمند درمان با آنتی بیوتیک است. علامت های مهمی مانند تب و پوستول، به علاوه ی درد در محل راش میتواند ایجاد شود.

اغلب تمام بیمارانی که اگزما دارند، از خارش شکایت میکنند. با این وجود ظاهر بیشتر انواع اگزماها شبیه به هم هستند، پلاک های برآمده ی قرمز وجود دارد و پوست نقطه نقطه است، توزیع جوش ها میتواند کمک بزرگی به تمیز دادن نوعی از انواع دیگر کند. برای مثال، درماتیت استازیس اغلب در قسمت تحتانی پا ایجاد میشود درحالی که درماتیت آتوپیک بیشتر در جلوی آرنج و پشت زانو ایجاد میشود.

5/5 - (2 امتیاز)

پوست پدیا مرجع تخصصی مشاوره پوست و مو

زیر نظر دکتر گیتا مجید زاده

‎‎۰۲۱۲۶۸۰۶۵۹۵

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما سریعترین زمان از طریق ایمیل و SMS به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل یا SMSبرای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۷ دی ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 4 مشاهده پرسش
    سلام من چند ماهی هست درگیر هستم دکترقرص فلوکونازول و پماد تریامسینولون و کلیترومازول داده ولی هر از گاهی خوب میشه و دوباره ملتهب میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۷ دی ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر 

      لطفا به صورت کامل بفرمایید درگیر چه بیماری هستید ؟و چند وقته به صورت دقیق از این داروها استفاده میکنید ؟

  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۹ بهمن ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام حدوی یکسال پیش بود که متوجه شدم برروی آلت تناسلی ام یکدفعه تعداد 2 لکه سفید ظاهرشده که باعث نازک شدن پوست آن قسمت واز بین رفتن پوست آن دونقطه (به اندازه عدس)شد به متخصص ارولوژی مراجعه کردم که ایشان کرم کلوتریمازول برایم تجویز کرد که بعد از دوماه مصرف نه تنها خوب نشد بلکه باعث تاول تاول شدن وسفیدی زیر پوستی بقیه پوست باسوزش آلت تناسلی ام شد از کرمهای دیگر مثل تریمایسیون ان و...هم استفاده کردم خوب نشد به نظر شما راه چاره چیست ازکرمهای مرطوب کننده هم استفاده کرده ام-خواهشا راهنماییم کنید ضمنا از یزد مزاحمتون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۹ بهمن ۱( 1 سال پیش)

      سلام وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادین باید حتما ویزیت بشین و در صورت تشخیص پزشک دوره درمان براتون شروع بشه با توجه به دوری مسیرتون میتونین از ویزیت انلاین استفاده کنید و با پزشک متخصص مجمعه  ما ویزیت بشین 

  • تصویر کاربر مهر یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 117 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من چند وقتی هست دستم جوش های ریز آبدار میزنه و خارش شدید می گیره و خشک میشه و زخم که میشه گفت اگزیما هست میخواستم ببینم درمان قطعی داره و من الان واکسن کرونا نزدم میخوام ببینم با توجه به این مشکل پوستیم می تونم واکسن بزنم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر بهتر هست در ابتدا درمان اگزما رو شروع کنید سپس با مشورت با پزشک متخصص واکسن کرونا رو بزنید
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آذر شنبه ۳۰ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام .۳۲سالمه و دور چشمم کبودی و گودی داره
    مادرم هم به این صورته .آیا میتوانم درمان کنم ؟
    این گودی وکبودی زیر چشمم زیاده خیلی اذیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۳۰ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر عزیزم معمولا برای درمان سیاهی گودی و تیرگی زیر چشم تزریق فیلر زیر چشم انجام میشود اما برای بررسی دقیق تر باید تشریف بیارین ویزیت بشین و در صورت کاندید بودن برای انجام براتون تزریق انجام میشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۳۰ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      لطفا با مطب تماس بگیرین تا همکارانم برای وقتتون راهنماییتون کنند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پیمان سه شنبه ۲۹ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت‌تون بخیر
    مدتی است دور قوزک هر دو پایم لکه‌هایی ظاهر شده که عکس‌اش رو هم فرستادم. البته نه سوزش دارند و نه خارش بدون هیچ‌گونه ایجاد مشکل. ممنون میشم بگین اینا چی می‌تونند باشند
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۹ تیر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر احتمال حساسیت پوستی بسیار زیاد هست اما در بعضی از موارد که درد سوزش خارشی وجود ندارد نیاز به نمونه برداری میباشد حتما برای بررسی این مورد باید تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۹ تیر ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونید همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شرمنده روم به دیوار یه چیزی از آلتم در اومده میشه بگید و از پوست بیضه هام هم چندتا چیز دیگری در اومده
    خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین احتمال قارچ یا جوش ناحیه تناسلی وجود دارد اما برای بررسی دقیق تر حتما یاد تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ویزیت بشین و این موضوع از نزدیک بررسی بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونی همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      اخه خانوم دکتر چندبارقرص فلوکونازول و کتوکونازول و کرم کولیرتمازول هم زدم ولی فرق نکرده
    4. تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      ولی خانوم دکتر چنبار قرص فلوکونازول و کرم کلویترومازول زدم فرقی نکرده
    5. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 2 سال پیش)
      این مورد باید حتما به صورت حضوری و توسط پزشک متخصص بررسی بشه بدون مشورت پزشک از هیچ دارویی استفاده نکنید به دلیل این که احتمال پیش روی در نواحی دیگر بسیار زیاد هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    سلام من اگزمای شدید دارم تمام نقاط بدنم نقطهای قرمز و بر آمده ای میزند که باخارش زیاد همراه است بحدی که باخاروندن زیاد خون میشوند از داروی کلومتازون و بسیاری کرمهای ساختنی استفاده کردم .این بیماری را از بچگی دارم و الان که ۲۷ سال دارم خیلی شدیدتر شده .امانمو بریده شبها تا صبح تمام بدنم را میخارونم.در قسمت بین دورانم خیلی بیشتر است .بحدی که یک لکه بزرگ ورم کرده است.تورو خدا کمکم کنید یا یک دکتر که درمان قطعی دارد را معرفی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر به هیچ عنوان لیف نکشید و در اسرع وقت تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ما ویزیت بشین و دوره درمان براتپن شروع بشه بدون مشورت پزشک هم از هیچ دارویی استفاده نکنید این مورد به اگزمای ببش از حد مشکوک هست
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 182 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من پاهام و وقتی اصلاح میکنم حالا یا با پودر موبر یا ژیلت قسمت رویش مو دون دون هست ...یعنی موهای زاید و اصلاح کردم ولی قسمت رویشش وجود داره
    میخواستم کمکم کنید این دون دون برطرف بشه و پاهام صاف بشه
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در بعضی موارد به دلیل خشکی بیش از اندازه پوست امکان داره این اتفاق بیافتد اما معمولا با تجویز کرم های ترکیبی قبل و بعد از شیو این مساله حل میشه برای بررسی دقیق تر حضوری تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص مجموعه ما ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونین از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیامک یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام و ادب
    مدت زیادی هستش که دچار اگزما شدید در دست و پا شده ام هم نزد پزشک متخصص و هم طب سنتی رفتم و دارو استفاده کردم ولی هیج نتیجه ای نگرفتم اگزاما بحدی هستش که حتی با شامپو بچه هم دچار خارش و سوزش دست میشم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم واقعا دیگه بریدم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر معمولا برای پوست هایی با اگزمای شدید دوره درمان توسط پزشک متخصص تجویز میشود اما برای بررسی دقیق پوستتون باید حتما تشریف بیارین از نزدیک ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین پزشک مجموعه ما باهاتون تماس تصویری خواهند داشت
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 2 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Azadeh دوشنبه ۳۰ فروردین ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشد سال نو مبارک
    دکتر عزیز امروز صبح زیر بغل سمت راست مادر من قرنز شد و اطرافش و کمی قسمت پشتشون جوشهای ریز زد اولش خارش داشتن ولی بعد خارش قطع شد ولی قرمزی و جوش ها هستن‌. من ترسیدم کرونا باشه میخواستم لطف کنید با تصاویری ک ارسال میکنم راهنماییم کنین بفرمایید مشکل چیه. ممنون میشم شب بخیر
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده دوشنبه ۳۰ فروردین ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر این موضوع نمیتونه به کرونا مربوط باشه و احتمال بسیار ضعیفی دارد احتمال حساسیت به مواد غذایی یا حساسیت پوستی بسیار بیش تر هست اما برای بررسی دقیق تر باید تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ویزیت بشین
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر