درمان بیماری لیکن پلان تناسلی، دهانی و مویی

لیکن پلان تناسلی یا Lichen Planus یک مشکل التهابی در پوست افراد است که مشکلاتی نظیر خارش و زخم های غیر عفونی را بر روی دست و پا های افراد ایجاد می کند. لیکن پلان حاوی زخم و علامت های صورتی یا بنفش، کوچک، با سطح صاف و چند وجهی است.
بیماری لیکن پلان در قسمت‌های مختلفی ایجاد می‌شود از جمله لیکن پلان تناسلی، دهانی و مویی. تعداد قابل توجهی از پزشکان و متخصصین حوزه پوست معتقدند که لیکن پلان می تواند یک بیماری خود ایمنی (Autoimmune disease) باشد.

در مورد لیکن پلان تناسلی

در این بخش از مقاله چند نکته کلیدی و مهم را پیرامون مشکل پوستی لیکن پلان تناسلی به شما ارائه خواهیم کرد:

  • لیکن پلان یک مشکل پوستی غیر عفونی و همراه با التهاب به شمار می رود.
  • دلیل دقیق و اصلی بروز مشکل لیکن پلان هنوز مشخص نشده است.
  • طبق تخمین متخصصین و پژوهشگران لیکن پلان در یک درصد از افراد جامعه وجود دارد.
  • افرادی که از هپاتیت نوع سی رنج می برند بیشتر در خطر لیکن پلان در پوست خود هستند.
  • از جمله راه های درمانی مشکل پوستی لیکن پلان می توان به آنتی هیستامین‌ها، پرتو درمانی و کرم های استروید اشاره داشت.
طبق اطلاعیه منتشر شده توسط اتحادیه پوست ایالات متحده آمریکا، این بیماری عموما در افرادی با بیش از 30 سال سن ظاهر می شود.

درمان بیماری لیکن پلان تناسلی

در موارد خاص و شدید لیکن پلان ممکن است پزشکان متخصص از آنتی هیستامین استفاده کنند. متاسفانه بیماری لیکن پلان یک مشکل پوستی قابل درمان نیست. وقتی که بر روی پوست رخ دهد، معمولا پس از گذشت چندین ماه به خودی خود از روی پوست از بین می رود.

با این حال، ممکن است پروسه درمان طبیعی این بیماری پوستی تا دو سال نیز طول بکشد. درمان بیماری لیکن پلان معمولا متمرکز بر روی کاهش علائم آن است؛ تا این مشکل پوستی پروسه طبیعی خود را طی کرده و از روی پوست ناپدید شود.

اما موارد متوسط و معمولی نیازی به درمان توسط پزشکان متخصص پوست را ندارند، به جز چکاپ های دوره ای و خاص.

علائم لیکن پلان

درمان موارد شدید بیماری لیکن پلان تناسلی ممکن است به صورت زیر باشد:

  • ممکن است آنتی هیستامین ها برای کاهش خارش پوست مورد استفاده قرار گیرند.
  • پرتو درمانی به کمک اشعه فرا بنفش می تواند به کاهش علائم پوستی بیماری لیکن پلان کمک کند.
  • کرم های استروید یا پمادها می توانند در کاهش التهاب یا قرمزی پوست بیماران تاثیرگذار باشند. این مواد دارویی بر روی بخش هایی که دچار خارش هستند، قرار می گیرند. وقتی که زخم و لکه های بیماری لیکن پلان به قهوه ای یا خاکستری تغییر رنگ دادند، باید درمان و استفاده از دارو و کرم ها را متوقف کنید.
  • ممکن است گاهی کرم و پماد ها حاوی مواد خاصی باشند، که عکس العمل سیستم ایمنی بدن بیمار را کاهش می دهند.
  • برای افرادی که علائم شدیدی بیماری لیکن پلان را تجربه می کنند و یا کرم و پمادها به اندازه کاهی تاثیرگذار نیستند، از قرص های استروید که از طریق دهان وارد بدن می شود، استفاده می گردد.
  • کپسول های سایکلوسپورن یا کپسول های آکیترتین می توانند میزان فعالیت سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند و گاهی اوقات نیز می توانند در وضعیت فرد تغییرات مثبتی به وجود آورند. این کپسول ها تنها در شرایط شدید و خاص مورد استفاده قرار می گیرند.
  • برای لیکن پلان دهانی در افراد، پزشک معالج ممکن است از قرص های لوزی شکل استروید یا دهان شویه های استرویدی استفاده کند. به خصوص اگر علائم و مشکلات این بیماری در ناحیه دهان آزاردهنده و غیر قابل تحمل باشند.
  • برای لیکن پلان مربوط به غشا های مخاطی ، درمان می تواند سخت باشد و پروسه آن تا سال ها ادامه دار شود. ممکن است پزشکان معالج استفاده از قرص های کورتیکوستروید را به بیماران تجویز کنند.

بهترین پماد برای درمان لیکن پلان

بسیاری ممکن است ادعا کنند که استفاده از پمادهای ترکیبی زینک اکساید و … می تواند در درمان این بیماری مؤثر باشد. هر چند، این ادعا ممکن است در شرایط مختلف، درست باشد اما باید بدانید تجویز و مصرف این داروها تنها می تواند با نظر پزشک انجام شود. زیرا بر اساس انواع مختلف بیماری، داروهای مختلفی می تواند مؤثر باشد و باید از مصرف خودسرانه پرهیز کرد.

خوشبختانه لیکن پلان دهانی تناسلی معمولا مشکلات کمی را به وجود می آورد و معمولا به درمان توسط پزشک و استفاده از دارو نیاز نیست. بهداشت دهانی معمولا در بین افرادی که درد دهان دارند، کم است و به همین دلیل رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار مهم خواهد بود.

تشخیص لیکن پلان

هیچ بهترین پمادی برای درمان لیکن پلان وجود ندارد. با این حال، برخی درمان ها می توانند به مدیریت علائم و زندگی آسان تر با بیماری کمک کنند. برای مثال، پمادها یا روغن های استروئیدی اغلب جهت تسکین خارش و کنترل راش استفاده می شوند. اغلب موارد لیکن پلان پوستی ظرف 6 تا 9 ماه به صورت خود به خودی رفع می شوند. این راش به ندرت بیش از 18 ماه ماندگاری خواهد داشت. با این حال، امکان دارد انواع دهانی و تناسلی لیکن پلان ماندگاری بیشتری داشته باشند.

 لیکن پلان هیچ درمانی نداشته و اغلب به صورت خود به خودی از بین می رود. در صورتی که علائم آزار دهنده باشند، درمان اغلب تسکینی بوده و می تواند سرعت التیام را بیشتر کند. درمان های پوستی این بیماری شامل موارد زیر می شوند:

– آنتی هیستامین ها

قرص هایی هستند که به تسکین خارش کمک می کنند.

– کورتیکوستروئید موضعی

پماد یا روغنی که جهت کاهش تورم و قرمزی مصرف می شود.

– کورتیکوستروئید

این دارو ها در موارد ماندگاری زیاد لیکن پلان یا ابتلا به زخم ها و برآمدگی های دردناک می توانند مفید باشند. کورتیکوستروئید به صورت قرص خوراکی (مانند پردنیزولون) یا داروی تزریقی داده می شود.

– PUVA درمانی

نوعی درمان نوری است که به پاکسازی پوست کمک می کند.

– رتینوئیک اسید

جهت پاکسازی پوست به صورت داروی خوراکی یا موضعی داده می شود.

– پماد تاکرولیموس یا پماد پیمکرولیموس

این پماد علاوه بر درمان لیکن پلان تناسلی جهت درمان اگزما نیز استفاده می شود. افراد باید درباره عوارض جانبی دارو های مصرفی خود از پزشک سوال کنند. شاید بتوان گفت در برخی شرایط، تاکرولیموس بهترین پماد برای درمان لیکن پلان تناسلی باشد.

هنگامی که لیکن پلان در ناحیه دهان بروز می دهد اغلب سبب بروز درد یا علائم دیگر نمی شود. در این موارد امکان دارد درمان ضروری نباشد. هنگامی که لیکن پلان سبب ایجاد درد، سوزش، قرمزی، تاول یا زخم می شود باید نسبت به درمان آن اقدام کرد. برخی دارو ها بر روی زخم ها اعمال شده و برخی دیگر به صورت خوراکی هستند.

هر بیماری دهانی می تواند منجر به بروز بیماری لثه ای شود. افراد باید طبق دستور دندانپزشک دندان های خود را مسواک زده و نخ بکشند. علاوه بر این موارد، باید در تمامی جلسات ملاقات با دندانپزشک شرکت کرده و حداقل 2 بار در سال دندان های خود را پاکسازی کرد.

تشخیص لیکن پلان در افراد

پس از آزمایش و بررسی پوست و تشخیص ویژگی ها و وضعیت زخم های پوستی، پزشک معالج شاید بتواند با معاینه سطح پوست شما بیماری لیکن پلان را تشخیص دهد.

در برخی موارد، ممکن است پزشک معالج اجرای یک بیوپسی پانچ را مد نظر قرار دهند؛ که در آن یک ابزار خاص پزشکی لایه ای عمقی از پوست شما را به عنوان نمونه و برای آزمایش استخراج می کند.

معمولا برای بستن زخم مربوط به این آزمایش به بخیه نیاز خواهد بود. نمونه گرفته شده از بیوپسی پانچ زیر یک میکروسکوپ بررسی و آزمایش می شود، تا مشکل لیکن پلان تشخیص و تایید شود.

اگر که پزشک معالج کماکان نامطمئن باشد، ممکن است بیمار به یک متخصص پوست ارجاع داده شود تا آزمایشات بیشتری صورت گرفته و معاینه تخصصی بر روی پوست افراد انجام شود.

علائم لیکن پلان تناسلی

زخم های این بیماری به شکل ناگهانی پدیدار می شوند و معمولا تا ماه ها پایدار باقی می مانند. علائم این مشکل معمولا متناسب با محل ایجاد شدن این زخم و علامت ها در بدن افراد متغیر هستند و در هر بیمار متفاوت خواهند بود.

اولین تهاجم این بیماری ممکن است چند هفته طول بکشد و یا حتی تا ماه ها باقی بماند؛ در حالی که بازگشت دوباره لیکن پلان پس از رفع فاز اولیه ممکن است تا چند سال ادامه دار باشد. احتمال بازگشت این بیماری در بیماران دچار به لیکن پلان دهانی بیشتر است.

شکل و حالت علائم و زخم ها در بخش های مختلف بدن پس از شکل گرفتن را در ادامه توضیح خواهیم داد:

۱- لیکن پلان پوستی

  • زخم ها به صورت ناگهانی به وجود می آیند و معمولا تا چند ماه به طول می انجامند.
  • الگو هایی از زخم های صفحه تخت، بنفش یا صورتی بر روی پست به وجود می آید.
  • پاپول های روی پوست با ابعاد حدودی 3 الی 5 میلی متر.
  • ممکن است گاهی رگه های سفید بر روی سطح پاپول ها شکل گیرند که با نام علمی  Wickham’s striae شناخته می شوند.
  • ممکن است خارش شدید به خصوص در طول شب به سراغ بیمار بیاید.

بیشترین نواحی که تحت تاثیر لیکن پلان پوست قرار می گیرند؛ مچ، آرنج ها، قوزک پا ها و پایین کمر هستند. با این حال دیگر بخش ها و نواحی بدن نیز ممکن است تحت تاثیر قرار گیرند. ساق های پا هم ممکن است در اثر لیکن پلان شدید پوستی تغییراتی را تجربه کنند. همچنین نواحی زیر بغل نیز لیکن پلان های حلقه مانند و گرد را بر روی خود خواهند دید.

لیکن پلان دهانی

۲- لیکن پلان دهانی

  • رگه های سفید درون گونه افراد شکل می گیرند. لثه ها، زبان و لب ها نیز بر اثر لیکن پلان تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
  • رگه های سفید معمولا دردناک یا همراه با خارش نیستند.
  • رگه های سفید از بین نخواهند رفت.
  • احتمال قرمزی و تاول زدن لثه ها در دهان نیز وجود دارد.
  • زخم های دهانی ممکن است که به وجود آیند و یا دوباره شکل گیرند.
  • ممکن است حس چشایی افراد در اثر لیکن پلان دهانی بسیار کم شود. برخی بیماران نیز شاید طعم فلزی را تجربه کنند.
  • ممکن است بیماران، دهانی خشک داشته باشند.
  • مواد غذایی خاصی نظیر غذا های تند و محصولات مربوط به گوجه می توانند علائم لیکن پلان را بدتر کنند.

۳- لیکن پلان آلت تناسلی مردان

  • زخم و حلقه های به رنگ سفید یا بنفش دور نوک آلت تناسلی فرد شکل می گیرند.
  • این لکه و زخم ها معمولا همراه با خارش نیستند.
  • علائم مربوط به این موضوع معمولا با بیماری برفک یا همان باسترک اشتباه گرفته می شوند.

۴- لیکن پلان واژن در بانوان

بر روی واژن، رگه های سفید شکل می گیرند، مشابه با رگه های سفید یا بنفش روی گونه ها و درون دهان. این لکه ها معمولا نه خارش داشته و نه دردی را برای بیمار به همراه دارند.

پوست ناحیه واژن بانوان ممکن است قرمز شود. لیکن پلان های لبه های درونی و بخش ورودی واژن ممکن است در گذر زمان از بین رفته و دوباره پدیدار شوند و غشای مخاطی تاثیر گرفته از لیکن پلان قرمز روشن و حالت خام است. همچنین بخش ورودی واژن نیز ممکن است کوچک شده و به هم بچسبند.

واژن ممکن است که قرمز باشد. بافت های زخمی ممکن است شکل و حالت همیشگی واژن را تغییر دهند. لیکن پلان می تواند نواحی عمیق تر و درونی واژن را تحت تاثیر قرار دهد، که منجر به بیماری واژینیت پوستی شود. تخلیه می تواند زمانی رخ دهد که سلول های سطحی درون واژن جدا شوند. واژن فرسوده و آسیب دیده ممکن است به سادگی خون ریزی کند، به خصوص اگر به آن دست زده شود.

داشتن رابطه جنسی و نزدیکی در این شرایط می تواند دردناک، سخت یا حتی غیر ممکن شود.

بیشتر بدانید👈👈👈👈تشخیص زگیل تناسلی در زنان

لیکن پلان مویی

۵- لیکن پلان مویی

این نوع از لیکن پلان نواحی خاصی از بدن را که در آن ها رشد مو وجود دارد، نظیر پوست سر، را تحت تاثیر قرار می دهد. ممکن است در این نواحی پوست قرمز شده و آزاردهنده شود. این نوع خاص از لیکن پلان گاهی اوقات منجر به از دست دادن مو در افراد می شود که دائمی خواهد بود.

در برخی موارد بسیار نادر، لیکن پلان می تواند در سوراخ مقعد، درون گوش، پلک ها و یا حتی مری نیز بروز کند.

علت بیماری لیکن پلان تناسلی

دلایل اصلی و دقیق بروز بیماری لیکن پلان پوستی در افراد هنوز نامشخص است. دلیل اصلی لیکن پلان هنوز هم برای ما روشن نیست. بسیاری از متخصصین و پژوهشگران حوزه پوستی معتقدند لیکن پلان یک بیماری خود ایمنی است، جایی که سیستم ایمنی بدن به شکل اشتباه و غیر طبیعی به بافت های سالم بدن حمله می کند.

اما علی رغم تمامی ابهامات مذکور پیرامون لیکن پلان، مواردی که در ادامه ذکر می کنیم در مورد این بیماری پوستی شناخته شده اند:

  • به نظر نمی رسد که لیکن پلان یک بیماری وراثنی باشد.
  • این بیماری پوستی عفونی نیست.
  • این بیماری نوعی از سرطان نیست و کاملا با آن فرق دارد.
  • این بیماری به تغذیه افراد ربطی ندارند با این حال غذا های تند، آب مرکبات و محصولات گوجه می توانند علائم آن را در دهان بیمار تشدید کنند.

برخی از دلایل به وجود آمدن مشکل لیکن پلان احتمال دارد موارد زیر باشند:

۱- دارو ها

لیکن پلان پوستی می تواند یک واکنش به برخی مواد دارویی خاصی باشد که افراد مصرف می کنند. از جمله این داروها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • بتا بلاکر ها، که مواد دارویی متداول و رایجی هستند که برای مشکلات قلبی و عروقی بیماران مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دارو های ضد التهاب
  • تزریقات گلد (طلایی) برای درمان آرتروز در بیماران
  • دارو های ضد مالاریا
  • دیورتیک های تیازید
  • فنوتیازین، گروهی از داروهای آرام بخش با تاثیرات ضد روان پریشی

۲- دیگر مواد مصرفی خاص

یک ارتباط خاص بین ارتباط و برخورد با برخی مواد شیمیایی مورد استفاده در تولید تصاویر رنگی و لیکن پلان وجود دارد.

۳- پر کردن دندان با جیوه

برخی پژوهش ها موفق به پیدا کردن رابطه ای بین تغییرات مشابه لیکن پلان در دهان و یک واکنش آلرژی به پر کردن دندان با جیوه شده اند. بنابراین این مورد نیز می تواند یکی از علل بروز لیکن پلان در افراد باشد. همچنین لیکن پلان می تواند یکی از بخش های سندروم گریسپان باشد. سندرومی که با فشار خون بالا، دیابت و لیکن پلان دهانی شناخته می شود.

داروهای لیکن پلان

درمان های خانگی لیکن پلان

با این که امکان درمان قطعی لیکن پلان وجود ندارد، برخی درمان های خانگی می توانند در کاهش و از بین بردن علائم این بیماری پوستی کمک کنند.

ادویه زردچوبه به عنوان یک درمان خانگی برای بیماری لیکن پلان دهانی پیشنهاد شده است؛ چرا که تاثیراتی بر روی سیستم ایمنی بدن می گذارد که به کاهش التهاب مربوط به لیکن پلان شده و شرایط را بهتر می کند. یک پژوهش که اخیرا انجام شده است نشان داد که این درمان دارویی می تواند نتایج بسیار خوب و غیر قابل انتظاری را به همراه داشته باشد.

دیگر درمان های خانگی پیشنهادی برای بیماری لیکن پلان تناسلی پوستی شامل موارد زیر می شوند:

  • استفاده از جوهای صحرایی خاص مانند Avena sativa بر روی پوست
  • جویدن مریم گلی
  • استفاده از ژل های آلوئه ورا بر روی پوست
  • روغن های ضروری
  • بوراکس

توجه: با این حال به نظر می رسد اسناد مربوط به پشتیبانی از امنیت و تاثیر استفاده از این روش های درمانی خانگی خیلی ضعیف بوده و یا اصلا وجود نداشته باشند. پیشنهاد می شود یک دوره از درمان های تجویزی توسط پزشکان معالج حوزه پوست پیگیری شود.

فاکتورهای ریسک در لیکن پلان تناسلی

لیکن پلان می تواند انسان ها را در هر رده سنی و با هر نژادی تحت تاثیر قرار دهد. با این حال بیشتر از همه می تواند در افراد با ویژگی های زیر رخ دهد.

  • بزرگسالان و میان سالان
  • خانم ها ، به خصوص لیکن پلان دهانی
  • بیمارانی با مشکلات کبد نظیر هپاتیت سی یا سیروز

عوارض جانبی لیکن پلان در بیماران

پس از این که زخم و علامت های لیکن پلان از بین رفتند ممکن است علامت های خاکستری یا سفید دائمی بر روی پوست باقی بمانند. این علائم بیشتر بر روی پوست های تیره نمایان است. در برخی موارد خاص و کم یاب، زخم های پوستی و تاول های دهانی پایدار و سخت می تواند ریسک شکل گیری سرطان در اندازه محدود و کوچک را در بیماران افزایش دهد.

3.8/5 - (5 امتیاز)

پوست پدیا مرجع تخصصی مشاوره پوست و مو

زیر نظر دکتر گیتا مجید زاده

‎‎۰۲۱۲۶۸۰۶۵۹۵

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما سریعترین زمان از طریق ایمیل و SMS به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل یا SMSبرای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نوید سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    حدود یک ماه است که در ناحیه صورت موهای ریشم به صورت لکه لکه ریزش دارد خواستم بپرسم که علت این ریزش ریزش سکه ای هستش با علت دیگه ای دارد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر عوامل متعددی میتونه تاثیر گذار باشه در ریزش از جمله استرس اضطراب نوع تغذیه که این موارد باید حتما توسط پزشک متخصص بررسی بشه و در صورت نیاز دوره درمان دارویی براتون شروع بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۱۹ بهمن ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کریم شنبه ۱۳ آذر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 118 مشاهده پرسش
    سلام خانم دکتر ببخشید خاصتم بدونم این ضایعات چین وراه درمانش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱۳ آذر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکس هایی که فرستادین این موارد مشکوک به زگیل تناسلی هست که باید در نزدیک ترین زمان دزمان شروع بشه به هیچ عنوان لیف نکشید و در اسرع وقت جهت ویزیت حضوری تشریف بیارین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱۳ آذر ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱۳ آذر ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳۰ آبان ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام محسن هستم و۳۰سالمه دورکلاهک الت تناسلی حدوددوهفته ای هست که یه قرمزی ایجادشده بنده به دکترمراجعه کردم گفتن بیماری لیکن پلان هست که پماددموضعی کلوتریمازول ۱درصدروزی یبارزدم ولی این قرمزی بیشترمیشع کمترنمیشع خواستم ببینم ایاپعماددیگع ای استفاده کنم یانه همینوادامه بدم ممنون میشم راهنمایی کنیین
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۳۰ آبان ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر همچنان طبق دستور پزشک پماد موضعی رو ادامه بدید و در صورت سوزش و خارش حتما در اولین فرصت به پزشک متخصص مراحعه کنید
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۳۰ آبان ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونین همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۳۰ آبان ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Sajad سه شنبه ۶ مهر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 130 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۶ سالمه مدتی بود کلاهک الت تناسلیم خشکی میزد و پوستع و پوسته میشد با ویتامین آ مرطوبش میکردم ولی بعد مدتی پوسته پوسته ها مث زد زخم رو التم موندن و پشت کلاهک التمم پوستش نازک شده حالت قرمزی داره و ترک های ریزی هم روی التمم بوجود اومدن ک گه گاه باعث سوزش میشدن چند روزیه از پماد کالامین استفاده میکنم ، ایا درمانی برای ای ضایعات هس ؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۶ مهر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر به هیچ عنوان بدون مشورت پزشک از هیچ دارویی استفاده نکنید چون احتمال پیش روی بسیار زیاد هست لیف نکشید چون احتمال قارچ پوستی بسیار زیاد هست در اسرع وقت تشریف بیارین ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۶ مهر ۰( 2 سال پیش)
      شما میتون همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت روبراتون رزروکنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۶ مهر ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ساناز سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیرمن بیشترازیک روی‌تنه و کشاله ران‌وزیربغلم لکه های قهوه ای گردبااندازه های مختلف دارم که گاهی کمرنگ وگاهی پررنگ هستن به پزشک مراجعه کردم کپسول فلوکونازول شامپوکتوکونازول و پمادکلوتریمازول تجویزکردن میخاستم بپرسم اسم این ضایعات وبیماری چیه وبه چه علت ایجادمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین احتمال اگزمای پوستی یا قارچ پوستی بسیار هست بدون مشورت پزشک به هیچ عنوان از هیچ دارویی استفاده نکنید و در اسرع وقت تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ویزیت بشین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونی همه روزه از ساعت 8 تا 10 شب با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتو رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۵ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      02126806595
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جمال یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    بروی آلت تناسلیم یک سری لکه های غیر طبیعی ایجاد شد . به دکتر مراجعه کردم و بعد از معاینه از داخل دهانم و دیدن آلت تناسلیم تشخیصش لیکن پلان بوده بعد چند مدت بهبود نیافتم که هیچ حتی الان الت تناسلیم میشه گفت کلا درگیرش شده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید.روم نمیشه دکتر برم لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین به هیچ عنوان نمیشه نظر قطعی داد و دارو تجویز کرد حتما باید تشریف بیارین تا توسط پزشک متخصص ویزیت انجام بشه براتون
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونین از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین پزشک مجموعه ما باهاتون تماس تصویری خواهند داشت
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۱۳ تیر ۰( 2 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حبیب چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    چندروزه متوجه دو لکه زبر مانند روی آلتم شدم، بنظرتان این چه عارضه اییه؟
    همسرم هیچ علایمی در این رابطه نداره و من هم بجز همسرم با هیچکسی ارتباط نداشته ام.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:  ۱- این چه عارضه ای ست؟
    ۲-این عارضه مسری هست یانه و چه عوارضی دارد؟
    ۳-درمانش چی هست؟
    ۴- بدون کاندوم میتوانم رابطه جنسی داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به عکسی که فرستادین احتمال حساسیت پوستی یا قا رج پوستی بسیار زیاد هست اما برای بررسی دقیق تر حضوری باید تشریف بیارین تا از نزدیک ویزین بشین
  • تصویر کاربر سعیده شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر خسته نباشین .همسر بنده یکسال هست که دچار بیماری خودایمنی هستن البته از بند بند انگشتانشون شروع شده و الان مچ دست و زانو و حتی آلت تناسلی هم درگیر کرده .من خیلی نگرانم ممنون میشم یه راهنمایی کنین و بگین که چه چیزی باید استفاده کنن؟؟و اینکه ایا به اندام‌های داخلی بدن هم حمله میکنه و اسم این مریضی چی هست؟همسرم تا الان پماد تاکریل یک درصد و lozivate-mf هم استفاده کردن ،یه مدت به دستشون سازگاری نشون داده ولی الان بدترش داره میکنه
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین که چی کار کنم چون خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در رابطه با توضیحاتی که دادین باید خدمتتون عرض کنم که حتما باید تشریف بیارین به صورت حضوری ویزیت بشین و دوره درمان براتون شروع بشه به هیچ عنوان بدون مشورت پزشک دارویی مصرف نکنید و در اسرع وقت جهت ویزیت تشریف بیارین
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      شما میتونین با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونین از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین پزشک مجموعه ما باهاتون تماس تصویری خواهند داشت
    4. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر نازی شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام،من در ناحیه واژن یک لکه سفید رنگ که دائما سوزش و خارش داشت برام بوجود اومد،بعد از بیوپسی از اون قسمت گفتن نوعی لیکن پلانه،اما هیچ دارویی تجویز نکردن،حدودا یکساله با این مشکل درگیرم و همش درد و سوزش و خارش در ناحیه واژن دارم و همینطور نزدیکی با همسرم برام سخت و دردناکه.و خشکی واژن هم دارم.۳۲سالمه و یکساله ازدواج کردم و تیرویید کم کار هاشیموتو دارم.لطفا راهنمایی کنید در حال حاضر چه کاری کنم بهتر بشم،ترکیه زندگی میکنم🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۵ اردیبهشت ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در اولین فرصت باید به پزشک زنالن مراحعه کنید عزیزم و دوره درمان براتون شروع بشه
  • تصویر کاربر پویا یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب
    حدود ۲،۳ سال پیش بیماری لیکن پلان دهانی برای من تشخیص داده شد و چند وقت از داروهای کورتونی خوراکی و حتی لیزر استفاده کردم بیماریم خاموش شد اما اثارش هنوز هست،حدود ۱ماه هست که در ناحیه تناسلی جوشهای قرمز رنگی ظاهر شده دکت پوست رفتم که پماد تجویز کرد اما بطور کامل رفع نشده خواستم راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 2 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در رابطه با این موضوع باید خدمتتون عرض کنم که حتما باید تشریف بیارین تا به صورت حضوری ویزیت بشین و دوره درمان مجدد شروع بشه براتون با همکارانم در بخش روابط عمومی تماس بگیرین تا نزدیک ترین وقت رو براتون رزرو کنند
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 2 سال پیش)
      هم چنین شما میتونین از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین پزشک مجموعه ما با شما تماس تصویری خواهند داشت
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 2 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر