جوش های پوستی (آکنه) چیست؟

آکنه یا جوش های پوستی یک نوع بیماری پوستی است و زمانی اتفاق می افتد که فولیکول های مو به روغن و سلول های پوست مرده وصل می شوند. برای درمان فوری لک صورت و جوش ها روش های زیادی وجود دارد.

جوش ها و برآمدگی های پوست به آرامی التیام می یابند و هنگامی که یکی از آن ها شروع به از بین رفتن می کند، به نظر می رسد که جوش های دیگر پدیدار می شوند. آکنه بسته به شدت آن می تواند سبب ناراحتی های احساسی و ایجاد جای زخم و لک بر روی پوست شود. هر چه زودتر درمان شروع شود، خطر بروز چنین مشکلاتی کمتر می شود. بنابراین باید سریعاً در جهت درمان فوری لک صورت و جوش ها اقدام کرد.

این بیماری در بعضی مواقع جوش غرور جوانی هم نامیده می شود. وجود این شرایط اغلب سبب به وجود آمدن جوش های سر سفید، سر سیاه و بدون سر شده و معمولا بر روی صورت، پیشانی، سینه، قسمت بالایی کمر و شانه ها پدیدار می شود. با اینکه آکنه (جوش های پوست) تمامی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد اما بیشترین شیوع را در بین نوجوانان دارد. همچنین، با اینکه درمان های موثری برای آکنه وجود دارد، اما می تواند پایدار باشد.


عوامل ایجاد آکنه
عکس آکنه

انواع جوش صورت چیست؟

جوش های صورت یا آکنه های پوستی عموماً 6 نوع هستند که با توجه به نوع جوش، باید روش درمانی مناسب انتخاب شود.

  • جوش های سر سفید
  • جوش ها ی سر سیاه
  • جوش های چرک دانه یا pustules
  • جوش های سفت دانه یا papules
  • جوش های چرکی یا کیست ها
  • گرهک ها یا nodules

دلایل ایجاد آکنه چیست؟

عوامل خطر آکنه شامل موارد زیر می شوند:

1- سن

افراد در تمامی سنین می توانند به بروز جوش های پوستی مبتلا شوند اما شیوع آن در نوجوانان بیشتر است.

2- تغییرات هورمونی

جوش های هورمونی در نوجوانان، زنان، دختران و همچنین کسانی شایع است که از داروهای خاصی از جمله داروهای حاوی کورتیکو استروئید، آندروژن یا لیتیوم استفاده می کنند.

3- سابقه خانوادگی

ژنتیک در ابتلا به آکنه نقش دارد. در صورتی که پدر و مادر به آکنه ابتلا داشته اند، به احتمال زیاد فرزند آن ها نیز به آکنه دچار خواهد شد.

4- مواد چربی یا روغنی

هنگامی که پوست فرد با لوسیون ها و پماد های روغنی یا روغن موجود در محیط کار مانند آشپزخانه های دارای دستگاه سرخ کن در ارتباط باشد می تواند به آکنه مبتلا شود.

5- ساییدگی یا فشار بر روی پوست

این مورد می تواند به وسیله اجسامی مانند تلفن، موبایل، کلاه ایمنی، یقه تنگ یک لباس یا کوله پشتی ایجاد شود.

6- استرس

استرس سبب به وجود آمدن آکنه نمی شود اما در صورت داشتن ابتلای قبلی به آکنه می تواند آن را بدتر کند.

روش های درمان آکنه شدید

درصورتی که فرد برای چند هفته از محصولات بدون نسخه درمان آکنه استفاده کرده و جواب نگرفته باشد، پزشک می تواند دارو هایی قوی تر را برای او تجویز کند و به درمان سریع جوش صورت بپردازد. متخصص پوست می تواند در موارد زیر به فرد کمک کند:

  • کنترل آکنه
  • جلوگیری از ایجاد جای زخم یا دیگر آسیب ها به پوست
  • کاهش ظاهر جای زخم ها

داروهای آکنه به وسیله کاهش تولید چربی، تسریع جایگزینی سلول های پوست، مبارزه با عفونت های باکتریایی و یا کاهش التهاب اثر خود را بر جای می گذارند. کاهش التهاب از ایجاد جای زخم جلوگیری می کند. در استفاده از اغلب دارو های تجویز شده برای درمان جوش های پوستی، ممکن است 4 تا 8 هفته بعد از مصرف نتایجی مشاهده نشود و حتی به جای بهتر شدن، پوست بدتر نیز شود. احتمال دارد ماه ها یا سال ها طول بکشد تا آکنه ها از بین روند.

رژیم درمانی که پزشک پیشنهاد می کند به سن فرد، نوع و شدت آکنه و همچنین نوع درمانی که فرد مایل به انجام آن است بستگی دارد. برای مثال، ممکن است نیاز باشد تا فرد، به مدت چند هفته دو بار در روز پوست محل مورد نظر را شسته و بر روی آن دارو اعمال کند. دارو های موضعی و خوراکی اغلب به صورت ترکیبی استفاده می شوند. زنان باردار قادر به مصرف دارو های خوراکی برای درمان آکنه نخواهند بود. در ارتباط با خطرات و مزایای استفاده از دارو ها و دیگر درمان های مورد نظر باید با پزشک مشورت شود.

درمان سریع جوش صورت و درمان فوری لک صورت

درمان فوری لک صورت و آکنه و جوش می توانند در برخی موارد به صورت تنها و یا ترکیب با دیگر داروها پیشنهاد شوند.

درمان فوتودینامیک و لیزر

طیفی از درمان هایی که بر پایه لیزر هستند تا به حال امتحان شده و گاهی موفق نیز بوده اند. اما برای تعیین بهترین روش، منبع نور و میزان آن به مطالعات بیشتری نیاز است.

چگونگی درمان جای جوش

 

 

برای استفاده از تخفیف 10 درصدی لیزر جای جوش همین حالا تماس بگیرید.

۰۲۱۲۲۶۵۷۹۱۶

مرکز جوانسازی دکتر گیتا مجید زاده

لایه برداری پوست

درمان فوری لک صورت با لایه برداری شیمیایی

برای درمان سریع جوش صورت با این فرایند از اعمال مکرر یک محلول شیمیایی مانند سالیسیلیک اسید، گلیکولیک اسید یا رتینوئیک اسید بر روی پوست استفاده می کند. در این روش ها، هر گونه بهبودی در جوش های پوستی دراز مدت نبوده و به همین دلیل نیز معمولا به انجام مجدد درمان ها نیاز می باشد.

خارج کردن جوش های سر سفید و سر سیاه

پزشک می تواند با استفاده از وسایل مخصوص جوش های سر سفید و سر سیاهی را که توسط دارو های موضعی از بین نرفته اند به آرامی خارج کند. این تکنیک می تواند سبب ایجاد جای زخم شود.

تزریق استروئید

ضایعات کیستی و ندولی می توانند به وسیله تزریق داروی استروئید به درون آن ها درمان شوند. نتایج این درمان، بهبودی سریع و کاهش درد می باشد. عوارض جانبی این دارو می تواند شامل نازک شدن ناحیه درمان شده شود.

فرق آکنه با جوش

آکنه معمولا بر روی صورت، پیشانی، سینه، قسمت بالایی کمر و شانه ها پدیدار می شود زیرا این موارد نواحی از پوست هستند که دارای بیشترین تعداد غده های چربی می باشند. فولیکول های مو به غده های چربی متصل هستند. دیواره فولیکول می تواند متورم شده و یک جوش سر سفید به وجود آورد. همچنین، مواد مسدود کننده منافذ (پلاگ) می توانند با بیرون ارتباط داشته و با تیره شدن خود یک جوش سر سیاه را به وجود آورند. یک جوش سر سیاه می تواند مانند یک کثیفی باشد که در منفذ پوست گیر کرده است. اما در حقیقت این منفذ به وسیله باکتری و چربی بسته شده است و این مواد در هنگام قرار گرفتن در معرض هوا قهوه ای می شوند.

جوش ها نقاط قرمز و برجسته ای هستند که نوکی سفید داشته و هنگامی به وجود می آیند که فولیکول مسدود شده ی مو ملتهب، یا به وسیله باکتری آلوده می شود. انسداد ها و التهاب هایی که در زیر فولیکول های مو ایجاد می شوند توده هایی کیست مانند را در زیر سطح پوست ایجاد می کنند. دیگر منافذ موجود در پوست که مجرای غده های عرق هستند معمولا در ایجاد آکنه ها نقشی ندارند.

علائم ایجاد آکنه چیست؟

علائم و نشانه های آکنه بسته به شدت آن متفاوت می باشند. این عوامل عبارتند از:

✅ جوش های سر سفید (منافذ بسته)

✅ جوش های سر سیاه (منافذ باز)

✅ توده های کوچک قرمز و حساس به لمس (پاپول یا کورک)

✅ جوش هایی که در نوک خود دارای چرک هستند. (پوسچول)

✅ توده های بزرگ، سفت و دردناک در زیر سطح پوست (ندول)

✅ توده های دردناک و پر از چرک در زیر سطح پوست (ضایعات کیستی)

عوامل ایجاد آکنه

چهار عامل اصلی برای ایجاد جوش های پوستی وجود دارد که عبارتند از:

  • تولید بیش از حد چربی
  • پوشیده شدن فولیکول های مو به وسیله چربی و سلول های مرده پوست
  • باکتری
  • فعالیت بیش از حد یک نوع هورمون به نام آندروژن

عوامل تشدید کننده آکنه ها

این عوامل می توانند سبب ایجاد یا تشدید آکنه ها شوند:

1- هورمون ها

آندروژن ها هورمون هایی هستند که میزان آن ها در دوران بلوغ پسرها و دخترها بیشتر شده و سبب بزرگ شدن غده های چربی ساز می شوند که به تبع چربی بیشتری در آن غده ها تولید می شود. تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری و استفاده از دارو های خوراکی ضد بارداری نیز می توانند تولید چربی پوست را تحت تاثیر قرار دهند. علاوه بر آن، مقادیر کم هورمون های آندروژن که در خون زنان در گردش می باشد می تواند جوش های پوستی را تشدید کند.

2- دارو های خاص

نمونه های این دارو ها شامل کورتیکو استروئید ها، تستوسترون و لیتیوم می شوند.

کاکائو در رژیم غذایی

3- رژیم غذایی

مطالعات بیان دارند که موارد مشخصی در رژیم های غذایی از جمله شیر خشک بدون چربی و غذاهای سرشار از کربوهیدرات مانند نان و چیپس می توانند سبب تشدید و بدتر شدن آکنه ها شوند. همچنین، کاکائو نیز مشکوک به بدتر کردن آکنه می باشد. یک مطالعه کوچک بر روی 14 مرد مبتلا به آکنه نشان داد که مصرف کاکائو با بدتر شدن علائم ارتباط داشته است. برای توضیح علت این اتفاق و تعیین بهره مند شدن یا نشدن افراد از محدودیت هایی خاص در رژیم غذایی خود به تحقیقات بیشتر نیاز است.

4- استرس

استرس می تواند سبب بدتر شدن آکنه شود.

علت آکنه صورت

عوامل زیر تاثیر کمی بر روی آکنه دارند:

غذاهای چرب

با اینکه کار کردن در محیط های چرب مانند آشپزخانه های دارای دستگاه سرخ کن بر روی ابتلا به آکنه تاثیر دارد، اما مصرف غذاهای چرب بر روی آن تاثیری نداشته و یا تاثیر کمی دارد. علت این است که روغن می تواند با پوست تماس داشته و فولیکول های مو را مسدود کند. این وضعیت سبب تحریک بیشتر پوست یا افزایش آکنه می شود.

بهداشت

کثیفی پوست سبب ایجاد آکنه نمی شود. در واقع، ساییدن شدید پوست یا تمیز کردن آن به وسیله مواد شیمیایی یا صابون های قوی پوست را تحریک کرده و می تواند سبب بدتر شدن آکنه ها شود.

مواد آرایشی و جوش صورت

لوازم آرایشی

لوازم آرایشی الزاما سبب بدتر شدن آکنه نمی شوند. این گفته مخصوصا زمانی صحت بیشتری می یابد که از لوازم آرایشی بدون روغن (غیر کومودوژنیک) استفاده شده و آرایش به صورت متداول پاک شود. لوازم آرایشی فاقد روغن، منافذ پوست را مسدود نکرده و نمی توانند با تاثیر داروهای درمان آکنه تداخل داشته باشند.

چه موقع باید به پزشک مراجعه کرد؟

در صورتی که درمان های خود مراقبتی موفق به درمان جوش های پوست نشوند فرد باید به پزشک عمومی مراجعه کند. او می تواند دارو هایی قوی تر را تجویز کند. درصورتی که آکنه پایدار یا شدید باشد، فرد باید به دنبال دریافت درمان پزشکی از یک پزشک متخصص پوست یا درماتولوژیست باشد. در بسیاری از زنان، آکنه می تواند برای دهه ها ماندگار بوده و اغلب یک هفته قبل از دوران قاعدگی آن ها پدیدار شود.

این نوع آکنه در زنانی که داروهای ضد بارداری مصرف می کنند معمولا بدون نیاز به درمان رفع می شود. در افراد مسن، بروز ناگهانی آکنه های شدید می تواند بیانگر مشکلی زمینه ای باشد که نیازمند درمان است.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) هشدار می دهد که برخی از لوسیون های محبوب بدون نسخه، پاک کننده ها و دیگر محصولات پوست برای درمان آکنه می توانند سبب یک واکنش جدی شوند. این نوع واکنش نسبتا نادر بوده و نباید با قرمزی، تحریک پذیری یا خارش در محلی که دارو یا محصولات اعمال شده اند اشتباه گرفته شود.

داروهای موضعی برای درمان فوری آکنه صورت

رایج ترین دارو های موضعی استفاده شده برای درمان فوری آکنه به شرح زیر می باشند:

رتینوئیدها و داروهای شبه رتینوئید

این داروها به صورت پماد، ژل و لوسیون می باشند. داروهای رتینوئید از ویتامین آ مشتق شده و حاوی ترتینوئین (آویتا، رتین آ یا غیره)، آداپالین (دیفرین) و تازاروتین (تازوراک، آواژ) می باشند. این دارو را برای شروع سه بار در هفته در عصر استفاده کنید. سپس بعد از عادت کردن پوستتان به دارو، آن را به صورت روزانه مصرف کنید. این دارو از بسته شدن منافذ فولیکول های مو جلوگیری می کند.

آنتی بیوتیک ها

این داروها باکتری های اضافی را از بین برده و قرمزی را کاهش می دهند. برای ماه های اول درمان، ممکن است فرد هم رتینوئید و هم آنتی بیوتیک را مصرف کند. مصرف این دارو ها با هم به این صورت است که آنتی بیوتیک در صبح و رتینوئید در عصر استفاده می شود. اغلب برای کاهش احتمال مقاومت به آنتی بیوتیک، آن ها به صورت ترکیب با بنزویل پروکسید مصرف می شوند. نمونه های این ترکیب ها شامل کلیندامایسین به همراه بنزویل پروکسید (بنزاکلین، دواک و آکانیا) و اریترومایسین به همراه بنزویل پروکسید (بنزامایسین) می باشند. استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی به تنهایی توصیه نمی شود.

راه های درمان جوش

از بین بردن جای جوش با سالیسیلیک اسید و آزلائیک اسید 

آزلائیک اسید، اسیدی است که به طور طبیعی در غلات کامل و محصولات حیوانی یافت شده و خواص ضد باکتریایی دارد. به نظر می رسد در صورتی که پماد آزلائیک اسید 20 درصد 2 بار در روز و به مدت 4 هفته استفاده شود تاثیراتی همانند روش های درمانی مرسوم بر روی آکنه دارد. این اسید هنگامی که به صورت ترکیب با اریترومایسین استفاده می شود حتی تاثیر بیشتری نیز خواهد داشت. آزلائیک اسید تجویزی که به نام های آزلکس و فیناسیا هم موجود است یک گزینه درمانی برای افراد در حین بارداری یا شیر دهی می باشد.

عوارض جانبی این دارو شامل تغییر رنگ پوست و تحریکات خفیف پوستی می شود. سالیسیلیک اسید می تواند به جلوگیری از بسته شدن منافذ فولیکول های مو کمک کند. این دارو به دو صورت وجود دارد: نوع اول باید مدتی بر روی پوست مانده و نوع دوم باید از روی پوست شسته شود. مطالعات نشان دهنده تاثیر این دارو محدود هستند.

داپسون

جهت درمان آکنه های ملتهب مخصوصا در زنان بالغ، مصرف ژل 5 درصد داپسون (آکزون) به صورت دو بار در روز توصیه می شود. عوارض جانبی این دارو شامل قرمزی و خشکی پوست می شوند. شواهد موجود برای حمایت از استفاده موادی مانند روی، گوگرد، نیکوتینامید، رسورسینول، سدیم سولفاستامید یا آلومینیوم کلرید در دارو های موضعی جهت درمان آکنه قوی نمی باشند.

درمان جوش های چرکی و دردناک

همچنین داروهای خوراکی مورد استفاده در درمان بیماری عبارتند از:

آنتی بیوتیک ها

برای درمان آکنه با شدت متوسط تا شدید، ممکن است فرد جهت کاهش باکتری ها و مقابله با التهاب به مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی نیاز داشته باشد. معمولا اولین گزینه برای درمان آکنه تترا سایکلین (مانند مونوسایکلین و داکسی سایکلین) یا ماکرولید می باشد. جهت پیشگیری از مقاومت به آنتی بیوتیک، باید آنتی بیوتیک های خوراکی را در کوتاه ترین زمان ممکن مصرف کرد. بهترین گزینه درمانی، مصرف آنتی بیوتیک های خوراکی به همراه بنزویل پروکسید و رتینوئید موضعی می باشد.

مطالعات دریافته اند که استفاده بنزویل پروکسید موضعی به همراه آنتی بیوتیک های خوراکی می تواند خطر ایجاد مقاومت به آنتی بیوتیک را کاهش دهد. آنتی بیوتیک ها می توانند عوارضی از جمله درد معده و گیجی ایجاد کنند. همچنین، این داروها حساسیت پوست را نسبت به آفتاب افزایش می دهند.

دارو های ضد بارداری ترکیبی

4 نوع داروی ضد بارداری خوراکی و ترکیبی برای درمان آکنه ها در زنانی که تمایل به مصرف آن ها جهت جلوگیری از بارداری دارند توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است. این موارد محصولاتی هستند که استروژن را با پروژستین (اورتو تری سیکلین، یاز و غیره) ترکیب می کنند. احتمال دارد تا چند ماه پس از استفاده، فرد بهبودی در خود احساس نکند به همین دلیل استفاده از دیگر داروهای آکنه برای چند هفته اول می تواند مفید باشد. شایع ترین عوارض جانبی این داروها افزایش وزن، حساسیت به لمس در پستان ها و حالت تهوع است. یک عارضه احتمالی جدی افزایش جزئی خطر تشکیل لخته های خونی است.

عوامل ضد آندروژن

در صورتی که آنتی بیوتیک های خوراکی تاثیری نداشته باشند داروی اسپیرونولاکتان (آلداکتون) می تواند برای دختران نوجوان و زنان در نظر گرفته شود. این دارو اثرات هورمون های آندروژن را بر روی غده های چربی از بین می برد. عوارض جانبی احتمالی این دارو شامل حساسیت به لمس در پستان و  قاعدگی های دردناک می شود. بنابراین برای درمان آکنه در بارداری نباید از آن استفاده کرد.

داروهای درمان جوش های صورت

ایزوترتینوئین

ایزوترتینوئین (آمنستیم، کلاراویس، سوترت) یک داروی قوی برای درمان آکنه در افرادی است که به دیگر روش های درمانی پاسخ نمی دهند. ایزوترتینوئین خوراکی بسیار موثر است اما به دلیل عوارض جانبی احتمالی این دارو، پزشکان باید فردی را که تحت درمان با این داروها می باشد از نزدیک تحت نظر گیرند. عوارض جانبی احتمالی شامل کولیت اولسراتیو، خطر بالای افسردگی و خودکشی و نواقص شدید مادرزادی می باشد. در واقع، ایزوترتینوئین به قدری عوارض جانبی جدی دارد که تمامی افراد دریافت کننده این دارو باید در برنامه مدیریت خطر سازمان غذا و داروی آمریکا شرکت کنند.

درمان آکنه در کودکان

اغلب مطالعات در ارتباط با دارو های رفع جوش های پوستی بر روی افراد 12 ساله به بالا انجام شده است. کودکان کوچک تر نیز به طور فزاینده ای در حال ابتلا به آکنه هستند. در یک مطالعه بر روی 365 دختر در سنین 9 تا 10 سال مشخص شد که 78 نفر از آن ها به ضایعات آکنه دچار هستند. در صورتی که کودکتان به جوش های پوستی ابتلا دارد، مشورت با یک متخصص پوست کودکان را مد نظر قرار دهید. از پزشک متخصص در ارتباط با دارو های منع شده برای کودکان، مقادیر مناسب دارو، تداخلات دارویی، عوارض جانبی و چگونگی تاثیر احتمالی دارو بر رشد و بلوغ کودک سوال کنید.

دانشنامه پوست و زیبایی پوست پدیا

زیر نظر دکتر گیتا مجید زاده و دکتر نابت تاجمیر ریاحی

۰۲۱۲۲۶۵۷۹۱۶

Rate this post

پوست پدیا مرجع تخصصی مشاوره پوست و مو

زیر نظر دکتر گیتا مجید زاده

‎‎۰۲۱۲۶۸۰۶۵۹۵

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

سوال خود را در اینجا ثبت کنید و از سیستم کد رهگیری دریافت نمائید. پاسخ شما سریعترین زمان از طریق ایمیل و SMS به شما اطلاع داده خواهد شد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال قبلی ، کد رهگیری خود که از طریق ای میل یا SMSبرای شما ارسال شده را در این قسمت وارد کنید تا پاسخ دکتر را مشاهده فرمائید
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر M شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    باسلام
    مدت۱۰ سال که بیماریه مزمن کلیوی دارم و در حال حاصر دیالیز صفاق میکنم.در ای مدت تمام بدن و صورتم دارای جوشهای سر سفید سفت به بشدت خارش و درد دارند شده.و اغلب بر اثر خارش باز میشود وزخم زرد ایجاد میکند.بشدت آزار دهنده است.درمان خاصی از پزشکان دریافت نکردم.لطفا عاجزانه مرا کمک و راهنمایی بفرمایید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادین به هبچ عنوان جوش هارو نباید بخارونید و لیف هم نکشید در نواحی که جوش وجود دارد در اسرع وقت تشریف بیارین تا از نزدیک بررسی بشه این مورد حتما نیاز به ویزیت حضوری هست تا دوره درمان مناسب براتون شروع بشه
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
      هم چنین شما میتونی از لینک زیر استفاده کنید و به صورت انلاین وقت بگیرین پزشک مجموعه ما باهاتو تماس تصویری خواهد داشت
    3. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده شنبه ۲۶ تیر ۰( 3 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرزانه یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.کف پای من چند تا جوش مانند سفت دراومده فکر میکنم در اثر پوشیدن بوت پاشنه بلندی که دیروز پام کردم باشه و هفته قبل روی پای راستم بود . و اینکه خارش دارن . میخواستم بدونم میخچه هست یا چیز دیگری.برای درمانش چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در رابطه با مورد شما باید خدمتتون عرض کنم که باید حتما به صورت حضوری تشریف بیارین تا از نزدیک ویزیت بشین تا دوره درمان براتون شروع بشه . یا از طریق لینک زیر به صورت انلاین وقت بگیرین در کمترین زمان باهاتون تماس برقرارا میشه جهت ویزیت انلاین عزیزم
    2. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      جهت ویزیت آنلاین با آقای دکتر ریاحی می توانید از طریق لینک زیر اقدام فرمایید: https://drmajidzadeh.com/visitonline پس از ثبت نام، حداکثر طی 2 تا 4 هفته نوبت ویزیت شما خواهد شد و از طریق تماس تصویری، ویزیت شما با آقای دکتر ریاحی انجام می شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Saba سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام ، من روی سر شونه هام و گردنم و پشت گردنم لکه های قهوه رنگ هست و وسط سینه م و چنتا نقطه هم روی شکمم لکه هست من میخوام بدونم اینا قارچ پوستیه یا چیز دگ اس و اگر قارچ پوستیه راه درمانش چیه؟؟!
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام عزیزم

      واقعا ما هیچ اطلاعاتی از شریط پوست شما نداریم صرفا یک لک قهوه ای رو نمیشه اظهار نظر کرد که قارچ هست یا چیز دیگر لک ها صدها نوع دارند که برای اظهار نظر تخصصی که چه راه درمانی برای شما مناسب است لازم هست از نزدیک معاینه شوید.

  • تصویر کاربر باران چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من برای جوش های صورتم انواع ماسک کرم ابرسان و حتی لیزر کردم چند جلسه سابسیژن برای جاشون ولی متاسفانه بازم جوش های بزرگ چرکی میزنم میخاستم بپرسم قرص راکوتان استفاده کنم خیلی پیشنهاد میشه بهم ایا موثر ؟؟؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر گیتا مجیدزاده چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹( 3 سال پیش)
      سلام وقت بخیر در مورد مصرف قرص راکوتان باید خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان بدون مشورت پزشک این کار رو انجام ندید مصرف این قرص حتما باید زیر نظر پزشک متخصص باشد ودرمان خودسرانه نمیتونه گزینه ی مناسبی باشه.این قرص معمولا باعث سرکوب جوش ها و از بین رفتن اونا میشه اما حتما باید زیر نظر پزشک مصرف شود
درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر